Індіго-Експерт

Індіго-Експерт - фото
вулиця Максимовича, 15

Інформація

Комфорт та затишок у приміщенні залежить від багатьох складових. Варто подбати про чимало питань та зробити багато, щоб житло було не лише гарним, а й теплим та чистим.

Про важливу складову комфорту вашого будинку чи квартири готові подбати професійні спеціалісти нашого підприємства.

Ми пропонуємо послугу висушування вологих приміщень — виконуємо ряд заходів, спрямованих на визначення температури та рівня вологості стін. Передусім, ми усуваємо вологість, використовуючи потужні електричні пристрої. За потреби залучаємо хімічні засоби. Надаємо 100% гарантії висушування стін.

Для профілактики рекомендуємо поставити біля вологої стіни двосторонню інфрачервону батарею.

Ми займаємо особливі позиції на ринку цієї сфери, адже можемо висушити великі площі приміщень та надаємо послуги і для житлових, і для нежитлових приміщень.  

Проводимо заходи щодо знищення плісняви, видалення грибка, пліснявих спор в повітрі — використовуємо для цього сучасне обладнання та пристрої. А також, рекомендуємо спеціальний засіб «E–Larix», який ефективний проти різних форм цвілі, дріжджових грибків, здійснює дезінфекцію. 

«Indigo-expert» — це ексклюзивна новітня розробка вітчизняного виробника, що поєднує обігрівач та оздоровчий пристрій. Ця опалювальна техніка відповідає міжнародним стандартам, має сертифікати якості та гарантію 5 років. Обігрівачі «Indigo-expert» — енергоощадні, безпечні, надійні та довговічні. Вони гарно доповнюють інтер’єр приміщення та є простими в користуванні та обслуговуванні.

Робота інфрачервоних низькотемпературних обігрівачів схожа на роботу сонячних променів: вони гріють не повітря, а стіни та предмети довкола, які віддають тепло в навколишній простір. Один з головних плюсів інфрачервоних обігрівачів — економія, адже вони витрачають на 30-40% менше електрики, ніж інші аналогічні прилади.  

До того ж, для користувачів, що обігрівають помешкання електричним опаленням, діє пільговий тариф — 90 копійок за одну кіловат-годину. Пільговий тариф діє в опалювальний сезон. Крім того, за наявності двозонного лічильника, у нічний час тариф вдвічі зменшується.

Не втрачайте нагоду покращити комфорт свого побуту із сучасними розробками українських науковців.

Відгуки