Ламінат Expert

Ламінат Expert - фото
вулиця Івасюка, 76а
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:00Без перерви
Сб09:00 - 15:00Без перерви
НдВихідний
вулиця Джерельна, 73
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:00Без перерви
Сб09:00 - 15:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

Ламінат впевнено завоював прихильність покупців через суттєві переваги цього типу підлогового покриття серед яких: доступна вартість, простота монтажу та експлуатації, різноманіття відтінків, що імітують натуральне дерево, хороша зносостійкість, довговічність та надійність.

Компанія «LAMINATE Expert» — визнаний та досвідчений експерт у світі ламінату, пропонує величезний вибір стильних й ексклюзивних колекцій ламінату та паркету в Івано-Франківську за доступними цінами. Різноманіття варіантів дозволить вам підібрати оптимальне покриття, орієнтуючись на дизайн та кольорові рішення вашого дому чи офісу. А кваліфіковані менеджери компанії готові ділитися своїми знаннями, вміннями та досвідом, щоб допомагати вам обирати ідеальні варіанти.

А окрім широкого асортименту даного підлогового покриття, у нас ви знайдете якісні металопластикові вікна та міжкімнатні двері.

Тож якщо ви вирішили змінити підлогове покриття у своїй квартирі чи домі, варто скористатися нагодою та замовити продукцію у «LAMINATE Expert». Адже співпраця з нами має чимало переваг:

  • пропонуємо високоякісні вироби безпосередньо від виробника;
  • у нас представлені унікальні колекції ламінату;
  • широка гама кольорів;
  • окрім того, є великий вибір паркетної дошки;
  • детальні консультації;
  • приємні ціни на продукцію.

Не вагайтеся, обирайте професійну допомогу — підлога відіграє вагому роль у домі, а ми забезпечимо її відмінну якість, красу та функціональність.

Відгуки