STARTAUTO

STARTAUTO - фото
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд09:00 - 22:00Без перерви

Інформація

«Startauto» — фаховий сервіс діагностики автомобіля перед покупкою, що дозволить клієнту отримати високі гарантії відмінного технічного стану машини. Допомагаємо людям купляти надійні та чесні автомобілі в Івано-Франківську та по всьому західному регіону.

Наші послуги:

1. ВИЇЗНА ПЕРЕВІРКА АВТОМОБІЛЯ ПЕРЕД ПОКУПКОЮ

► Перевірка автомобіля по 95 параметрах

► Оцінка вартості автомобіля

►Аргументований торг з продавцем

►Експертна оцінка доцільності покупки

Вартість послуги (ціна вказана за 1 машину):

Авто A та B класу - 500 грн.

Авто C та D класу - 550 грн.

Авто E та F класу - 600 грн.

 

2. ПІДБІР АВТОМОБІЛЯ "ПІД КЛЮЧ"(пошук та вибір варіантів для покупки ми виконуємо самостійно)

► Переваги виїзної перевірки

►Економія особистого часу та коштів

►Поради щодо вибору авто

► Пошук автомобіля до результату

► Можливість брати участь в огляді авто

► Отримуєте найкращий автомобіль за свої гроші

Вартість послуги:

Від 100 USD (в ціну також входить кінцева перевірка на СТО)

 

3. КОНСУЛЬТАЦІЯ З ВИБОРУ АВТОМОБІЛЯ

►Коли ви купляєте новий автомобіль чи вже бувший у вжитку, перед вами завжди постає безліч варіантів. Для автомобіліста-початківця важко визначитись, який саме клас авто йому підходить, для чого він його буде використовувати та ще з безліччю інших нюансів. Наші експерти допоможуть вам з цим розібратись, ознайомлять з цінами на ринку, порадять авто з надійним двигуном, кузовом, коробкою передач, а також той варіант, який підійде вам за всіма параметрами. Консультація можлива при зустрічі та в онлайн-режимі.

Вартість послуги: 200 грн.

 

ЩО ВХОДИТЬ В ДІАГНОСТИКУ АВТОМОБІЛЯ?

 

1.Кузов і геометрія автомобіля. Перевірка кузова на предмет аварій, фарбування, ремонту, зняття кузовних елементів. Перевірка товщиноміром всіх зовнішніх та окремих внутрішніх елементів кузова автомобіля.

 

2. Двигун і КПП. Перевіряються на слух, візуально, діагностичним обладнанням (показання блоку керування двигуном) та в ході тест-драйву. Особлива увага звертається на автомобілі з турбіною та коробкою "автомат".

 

3. Електроніка та електрика. Справність таких систем автомобіля, як клімат-контроль, підігріви сидіть, дзеркал і тому подібне, склопідйомників, освітлення.

 

4. Підвіска автомобіля. Перевіряється у ході тест-драйву. Якщо виникають питання по її стану, автомобіль перевіряється на підйомнику.

 

5. Оригінальність пробігу. Визначаємо по зовнішньому та внутрішньому стану автомобіля, зокрема по елементах салону. Також на багатьох сучасних автомобілях пробіг можна побачити при комп'ютерній діагностиці.

6. Комп'ютерна діагностика автомобіля. Діагностика всіх електронних блоків керування автомобіля на предмет несправностей

 

7. Загальний огляд. Зовнішній огляд автомобіля та предмет сколів, подряпин, вмятин та потертостей.

Відгуки