Кав'ярня Пана Персидського

Кав'ярня Пана Персидського - фото
вулиця Івасюка, 11
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 21:00Без перерви
Сб,Нд10:00 - 21:00Без перерви

Інформація

Про нас багато розказувати не треба, достатньо знати причину, чому варто хоча б один раз завітати в «Кав’ярню Пана Персидського». І, повірте, одного разу  буде недостатньо. А все тому, що власником кафе є кіт Перс, який радо зустрічає гостей. Він має свою сторінку в  Instagram, де розповідає про новинки закладу та життя "двоногих" власників:) Його дуже цікаво читати. Перевірено - читання сторінки Перса піднімає настрій. Долучайтесь і ви - ***

Кав'ярня Пана Персидського - це не просто місце, де можна смачно поїсти. Це ще й працює, як антистрес. Погодьтеся, у нас завжди піднімається настрій, коли ми спілкуємось з тваринами. А тим більше - з таким Паном, як вже відомий у Франківську кіт Перс:)) 

А що в нас можна поїсти і випити?

Паніні, сандвічі, смузі, морозиво, тістечка, чізкейки та гарячі напої. У нас дуже смачна кава свіжого обсмаження від «Фабрики Кави». 

Ми хотіли створити заклад, де кожен відчуватиме себе затишно. І коли ми бачимо задоволені посмішки гостей, то розуміємо, що нам це вдалося. Кіт Перс теж тішиться, коли ви приходите:) Раді бачити завжди і дорослих, і дітей.

 

Відгуки