Сімейна стоматологія Мельничука

Сімейна стоматологія Мельничука - фото
вулиця Мельника, 9а
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб09:00 - 19:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

 Сімейна стоматологія Мельничука
 Наша клініка задумувалася та будувалася як стоматологія для усієї сім'ї. Спробувавши лікування у нашої Зубної Феї, дітки залюбки лікують не тільки молочні, а й згодом постійні зубки. У нас також комфортно людям літнього віку. 
Сьогодні команда професіоналів клініки «Сімейна стоматологія Мельничука» надає комплекс послуг. У нас є сім просторих різнопрофільних стоматологічних кабінетів оснащених новітньою технікою: три терапевтичних, пародонтологічний, хірургічний, дитячий та ортопедичний. Нам вдалось об'єднати найкращих лікарів в Івано-Франківську. У нас не прийнято розраховувати на лікарів-універсалів, бо кожен стоматолог працює та розвивається у власній, обраній ним, спеціалізації. Ми пишаємося щоденно працювати пліч-о-пліч зі здобувачами наукових ступенів, кандидатами медичних наук, доцентами та навіть доктором медичних наук, професором. 
Клініка, яка турбується про людей 
«Сімейна стоматологія Мельничука» враховує потреби людей з обмеженими можливостями, тому для них облаштований зручний заїзд та комфортне перебування у приміщенні. Хочемо підкреслити, що кожен стоматологічний кабінет розрахований на прийом водночас лише одного пацієнта. 
Крім спеціалістів та досвіду, одним із важливих чинників при виборі стоматолога, повинна бути безпека для здоров'я в клініці. Тому наша клініка, як і раніше, відповідає стандартам Асоціації “Служби організації інфекційного контролю” - “Чиста лікарня” (нагорода видана нам 29.08.2019 року). 
Ми надаємо стоматологічні послуги з таких спеціальностей: 
- Терапія; 
- Ендодонтія; 
- Пародонтологія (у т.ч. професійна гігієна ротової порожнини);
- Дитяча стоматологія; 
- Ортодонтія; 
- Хірургія (у т.ч. імплантологія);
- Ортопедія; 
- Відбілювання зубів;
- Медикаментозний сон.

Відгуки