Райфен-ІФ

Райфен-ІФ - фото
вулиця Олександра Довженка, 9в
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:00Без перерви
Сб09:00 - 17:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

«Райфен-ІФ» — професійний інтернет-магазин автомобільних шин, що пропонує як вживані, так і нові шини.

Великий вибір та бездоганна якість товарів дозволять задовольнити різноманітні вимоги автовласників та забезпечать їм комфорт та безпеку руху. Ви можете обрати необхідні шини із переліку в наявності та скористатися послугою придбання шин на замовлення.

Головна перевага роботи магазину «Райфен-ІФ» — широкий асортимент шин для легкових та вантажних автомобілів. А також, користувачі гідно оцінюють зручний пошук та детальний каталог на сайті магазину.

Звертайтеся — наші менеджери готові допомогти вам придбати необхідний товар. Недорогі шини у нашому каталозі — це оптимальне поєднання низького відсотка зношеності та доступної ціни, що робить їх ідеальними з точки зору безпеки та вигоди.

Регулярно діють акції та спеціальні пропозиції, є можливість придбати подарункові сертифікати.

Представлена продукція брендів «Toyo», «Atlas», «Bridgestone», «Continental», «Dunlop», «Falken», «Firestone», «Fulda», «Goodyear», «Gt radial», «Hankook», «Kumho», «Linglong», «Matador», «Michelin», «Mirage», «Nova», «Pirelli», «Semperit», «Trailermaxx», «Tyfoon», «Uniroyal», «Viking», «Vredestein», «Yokohama», «Zeetex».

Відгуки