Утеплення будинків пінопластом та мінватою

Утеплення будинків пінопластом та мінватою - фото

Інформація

Постійне підвищення ціни на енергоресурси, їх вичерпаність та забруднення викидами в атмосферу при спалюванні палива все більше підштовхують до суворого контролю над втратами тепла. Для економії ваших коштів та збереження енергії яку ви споживаєте, хорошим варіантом стане утеплення стін вашого будинку.

Наша професійна бригада майстрів виконує утеплення будинків, фасадні роботи та реалізує матеріали для їх виконання в Івано-Франківську та по області.

Завдяки нашому багаторічному досвіду та індивідуальному підходу до кожного об'єкта, ми впевнено гарантуємо досягнення якісних результатів.

З нашою допомогою ви вигідно зекономити на опаленні та забудете про цвіль, грибок чи деформації, що тягнуть за собою псування обробки фасаду і наступні витрати на ремонт. Ми здійснюємо утеплення зовнішніх стін пінопластом та мінватою, які сприятимуть захисту та довговічності конструкції будівлі, надійній звукоізоляції, комфортному мікроклімату усередині оселі.

Для цих цілей використовуємо тільки якісні сучасні фасадні матеріали та дотримуємося усіх технології для правильного утеплення та довговічної експлуатації.

Ви можете розраховувати на оперативність виконання замовлень різних обсягів і складності за доступними цінами.

Здійснюємо безкоштовні заміри та виїзд до клієнтів, а також розробимо оригінальний дизайн фасаду, допоможемо із підбором кольорів, матеріалів та їх доставкою.

Відгуки