Dungeons and Dragons

Dungeons and Dragons - фото

Інформація

Рольові настільні ігри — це не про батоги та прив’язування до столу, а неймовірна історія, яку разом розповідає компанія справжніх друзів, немов сидячи біля вогнища. Давно мріяли про це? Хотіли спробувати себе в ролі голіафа, що володіє необмеженою силою свого тіла, або стати частиною «довершеної раси» вищих ельфів? А можливо завжди мріяли опанувати магію та творити справжні дива під час битв і розкриття пасток? Тоді «Dungeons and Dragons» — це 100% для вас!

Запрошуємо розкрити свій потенціал, вжитись у роль казкової істоти та поринути у світ, що наповнений магічним плетінням, старовинними Богами, купою різних народів, які відрізняються своєю культурою, а також крутих історій на іграх, що проходять у двох форматах:

  • відкритому;
  • сезонному.
На відкритих (ваншотах) ви зможете за одну ігрову сесію пройти історію від самого початку до кінця, адже це коротенька розповідь, яка містить у собі елементи повноцінної кампанії: гравці побувають у таверні, де обов’язково вип’ють кращого дварфійського елю, будуть замішані в непросту історію та стануть справжніми героями у місцевих жителів!

Інший же варіант — складна кампанія, що розрахована на 6 серій, а учасники разом зі своїми персонажами потраплять у дивовижний світ DnD, де пройдуть складний шлях, починаючи зі створення персонажа та завершуючи перемогою над головним антагоністом. Такі сесії проходять, як правило, у зручний час щовихідних. Аби долучитись до партії радимо заздалегідь написати нам!

Але простою грою в нас нічого не закінчується, адже після ми створюємо крутезне афтепаті, де можна набалакатись один з одним, завести нові знайомства та обговорити останню серію улюбленого серіалу або навіть аніме.

У нас чудове ком’юніті, тож ви завжди знайдете тут своїх однодумців, з якими буде не тільки цікаво придумувати бекграунд для персонажа чи сумісну квенту, а й просто поспілкуватись!

Відгуки