Медтехніка

Медтехніка - фото
вулиця Бельведерська, 25
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:00Без перерви
Сб09:00 - 13:00Без перерви
НдВихідний

Інформація


Наша фірма займається комплексним оснащенням і сервісним обслуговуванням поліклінік, приватних клінік і лікарень стоматологічним, медичним, зуботехнічним обладнанням, матеріалами, а також медичном одягом власного виробництва.

Широкий асортимент продукції включає в себе весь спектр сучасного стоматологічного, зуботехнічного, медичного обладнання та матеріалів. Ми надаємо покупцям максимальну інформаційну підтримку.

Ми є постійними учасниками престижних міжнародних і національних спеціалізованих виставок. Ділові контакти компанії охоплюють майже всі країни світу. Для цього ми ретельно досліджуємо ринок, укладаєммо контракти з провідними виробниками продукції, які отримали заслужене визнання у всьому світі і сьогодні представляємо її Вам. Нашими постійними партнерами є більше 25 найбільших фірм виробників обладнання та матеріалів, в їх числі PLANMECA OY, EURMED, 3М ESPE, DENTSPLY, BIEN AIR, HERAEUS KULZER, TECNO-GAZ, BREDENT, SPOFA, DEGUDENT і багато інших.

Серед наших клієнтів - обласні та міські поліклініки, великі приватні фірми і тисячі невеликих клінік і сільських амбулаторій. Але будь-то "гігант приватного бізнесу", маленька клініка або окремий покупець, всі вони для нас однаково дорогі!

Чітке і послідовне втілення в життя принципів компанії, гнучкість і якість роботи дозволяє нам з упевненістю дивитися в майбутнє, зберігати давніх клієнтів і набувати нових, серед яких ми будемо раді бачити і Вас! Використовуючи весь наш досвід і можливості, ми станемо Вашим надійним партнером на шляху до досягнення цілей!

Відгуки