Майстерня каменю

Майстерня каменю - фото
вулиця Польова, 8в
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

"Майстерня каменю" пропонує багату гаму виробів із натурального каменю: граніту, мармуру, травертину. Наш матеріал можна застосовувати на фасадах, стінах, підлогах, сходах, карнизах, підвіконнях, камінах, як в об'єктах громадського бідівництва, так і в кухнях, ванних кімнатах, басейнах, салонах. У нас Ви знайдете багату палітру кольорів: від ніжно рожевого та відтінків червоного до теплого бронзового, від кремового та відтінків жовтого, бежевого, зеленог, сірог аж до глибокого чорного кольору. Різнобарвні смуги, прожилки та пасма викликають у нашій уявіпрекрасні образи. Перебування в оточенні предметів з натурального каменю створює неповторне враження розкошу та високої естетики. Щоб задовільнити очікування наших клієнтів ми щодня збільшуємо асортимент плит, виробів із каменю, додаючи нові колористичні матеріали найвищої якості. Продукцію отримуємо з усього світу: Італія, Іспанія, Бразилія, Єгипет. А також використовуємо і камінь вітчизняного видобування.

Ми працюємо багато років та пропонуємо нашим клієнтам найвищу якість, а також продукцію, що максимально відповідає їхнім потребам і очікуванням. Надвійність, професіоналізм, орієнтація на вимоги і потреби клієнта - все це ставить нас на чільне місце серед виробників і відрізняє нас від конкурентів. 

Фірма виготовляє широкий асортимент пам'ятників з граніту різного кольору. Більше ніж 300 видів пам'ятників по формі з високопрофесійною художньою роботою та встановленням.

Ви бажаєте надати сучасного і естетичного вигляду Вашій оселі, офісу - 

ЗВЕРТАЙТЕСЯ ДО НАС!

Ми пропонуємо Вам вироби з мармуру, граніту, які будуть довго та надійно служити Вам.

  • підвіконня
  • балясини
  • сходи
  • каміни
  • барні стійки
  • фонтани
  • пам"ятники
  • покриття кухонного гарнітуру та ванних кімнат 

МАРМУР та ГРАНІТ

це престиж, краса та досконалість 

0 50 516 19 59
0 97 062 30 62
0 97 660 81 78

Відгуки