Автоключі

Автоключі - фото
вулиця Надрічна, 70
(Автогазсервіс)

Інформація

Знайома ситуація, коли після насиченого дня ви раптом усвідомлюєте, що більше не можете відкрити дверцята власного авто чи запустити двигун? Наша професійна команда прийде вам на допомогу, запропонувавши послуги:

  • Відновлення ключів при втраті;
  • Програмування смартключів, смарткарт, KEYLESS-GO;
  • Програмування імобілайзера;
  • Програмування радіоканалу;
  • Копіювання ключів, чіпів для запуску двигуна авто.

Працюємо з ключами Mercedes, BMW та VAG групи (Volkswagen, Audi, Skoda, Seat).

Процедура програмування ключів схожа на багатьох авто. В основному авто виробник закриває несанкціонований допуск до роботи з ключами пін-кодом, на деяких авто пін шестизначний, на деяких десяти і навіть дванадцяти значний, причому букво-цифровий, такого формату: F2635D874ACF. Простому користувачеві авто це ні про що не говорить, фахівці ж прекрасно зрозуміють, про що йде мова.

Toyota, наприклад, поставилася до цього питання простіше, з одного боку існує поняття «майстер ключ 1, 2, 3» і сервісний ключ. За допомогою MASTER ключа, легко можна видалити старі загублені ключі через сканер, і додати нові. Маючи на руках лише сервісний ключ (SUB KEY), ми не зможемо дописати чи видалити будь-які ключі з пам'яті авто. Тут зворотна сторона медалі, далі по дилерській процедурі йде заміна іммобілайзера, заміна личинок замка запалювання і дверей, яка дуже дорога і не швидка за часом. Але це дилерська процедура, ми ні чого не змінюємо і не розбираємо, клієнт економить гроші, за рахунок того що ми відновлюємо працездатність рідних елементів авто.

На таких марках як Mersedes і BMW ключі в пам'ять авто прописані вже з заводу виробника, і як такої дилерської процедури відновлення ключів у цих брендів немає. Можна блокувати при втраті будь-який ключ, а потім відновити його при знаходженні.

На групі VAG, Volvo, дилерська процедура адаптації ключів це онлайн процедура при якій діагност не бачить пін-коду, йому досить включити запалювання підготовленими ключами, тоді коли сервер дозволить доступ до адаптації.

Копіювання ключів, чіпи для авто запуску. 

Процедура копіювання ключа на спеціально підготовлений чіп (в залежності від оригінального ключа) простіша, з точки зору користувача приладу який вміє копіювати ключ, адже не потрібно вираховувати пін-код авто, не потрібно підключатися до машини, не потрібно знімати будь-які модулі з авто, все зробить прилад. Легко копіюються транспондери 4 С, 4D 40-бітного шифрування, деякі транспондери 80-бітного шифрування і трохи з серії Megamos-48. Такі авто як Audi Volkswagen Mersedes BMW не піддаються злому, тут потрібен зовсім інший підхід.

Гарантуємо високу швидкість і відмінну надійність наданих послуг за приємними цінами.

Відгуки