Меблі/Матраци

Меблі/Матраци - фото
вулиця Ребета, 41а
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:00Без перерви
Сб10:00 - 17:00Без перерви
НдВихідний

Інформація


Компанія «Меблі Вашого Стилю» пропонує виготовлення унікальних меблів для вашого дому та продаж матраців від виробника!
Ортопедичні матраци від найкращих виробників України за найкращими цінами в Івано-Франківську! Великий вибір матраців всіх розмірів. Безкоштовна доставка по місту. Доставка Новою Поштою по Україні.
Наші менеджери нададуть Вам повну консультацію і допоможуть вибрати потрібного Вам ортопедичного матраца.

«Меблі Вашого Стилю» пропонує ексклюзивні меблі на замовлення чудової якості за доступними цінами, які стануть прикрасою вашого інтер'єру і допоможуть створити комфорт і затишок у Вашій оселі.
Наша компанія подбає, щоб Ваші меблі були водночас унікальними, вишуканими та практичними. Ми допоможемо створити меблі за Вашим ескізами, кресленнями, фотографіями, на власний смак під індивідуальне замовлення.
Виробництво корпусних та дерев'яних меблів за індивідуальними проектами для будь-яких державних і комерційних установ, а також різноманітні меблі для дому.
Декорування виробів за допомогою нанесення малюнків будь-якої складності і тематики, а також за допомогою натуральних матеріалів (бамбук, ротан), які надають природність і вишуканість виробам.

Головні категорії наших виробів:
  •  офісні меблі (офісні столи, шафи, мобільні тумби, тумби для техніки, стійки адміністратора (рецепшн));
  •  кабінети для керівництва (повний набір меблів індивідуальної комплектації);
  •  робочі місця для персоналу;
  •  конференційні столи;
  •  меблі для дому ( 12 видів фасадів, більше ніж 500 кольорів, великий вибір стільниць, ручок та іншої фурнітури іноземного виробництва за індивідуальним вибором),
  •  дитячі (веселі комбінації кольорів з урахуванням віку дитини), шафи-купе (різні розсувні системи, використання дзеркал, натуральних матеріалів),
  •  спальні (ліжка з великими висувними скринями для білизни), стінки (від невеликих гірок до масивних стінок), вітальна та інші будь-які елементи відповідно до ваших побажань;
  •  комп’ютерні столи різних комбінацій .
  •  реставрація та заміна окремих деталей Вашим виробам та приведення їх в належний стан.
Головний матеріал який ми використовуємо у нашому виробництві: ламіноване ДСП (вітчизняних та закордонних виробників), меблева фурнітура (виробництва Германії, Австрії, Канади та Польщі), ламіноване ДВП, скло від прозорого, до скла з малюнком будь-якої складності, тонування, МДФ різноманітних кольорів і фактури.

Наша фірма дотримується наступних принципів: висока якість та помірна ціна, функціональність, комфорт, сучасний та класичний дизайн, індивідуальний підхід до кожного клієнта.
Ми реалізуємо Ваші мрії про комфорт, виготовляючи доступні меблі в сучасному дизайні, які будуть радувати Вас щодня.

Відгуки