Сервісний центр "Каском"

Каском - фото
вулиця Вовчинецька, 172а
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 19:0013:00 - 14:00
Сб10:00 - 15:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

Компанія «Каском» - одна з небагатьох, хто брав реальну участь в становленні вітчизняного ринку IT-технологій. За два десятиліття «Каском » пройшла довгий шлях розвитку - від невеликої фірми, що займається впровадженням програмного забезпечення, до видного гравця на ринку комплексної автоматизації підприємств торгівлі та сфери послуг, продаж систем електронних платежів.

«Каском» завжди знаходиться в пошуку: кращих рішень, перспективних напрямків, унікальних ідей. Діяльність компанії націлена на впровадження прогресивних технологій та сучасного обладнання на підприємствах різних сфер діяльності: у банках і магазинах, аптеках і ресторанах, гіпермаркетах і бутиках, готелях та ігрових залах.

Щоб стати лідером сучасного ринку, мало мати хороший продукт. Потрібно створити оперативно і професійно працюючий сервіс. Добре розуміючи це, компанія активно розвиває свою сервісну службу, надаючи повний цикл сервісних послуг.

«Великий бізнес починається з малої автоматизації» - ця формула визначає не тільки мотивацію розвитку самої компанії, але і ті цілі, які « Каском» ставить перед собою в роботі зі своїми клієнтами, пропонуючи їм нові можливості, які обов'язково призведуть до успіху!

Відгуки