Магазин "Твоя підлога"

Твоя підлога - фото
вулиця Галицька, 105
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:00Без перерви
Сб09:00 - 15:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

Цього року не обов’язково дотримуватись модних стилів (поп-арт, хай-тек, мінімалізм, лофт) у чистому вигляді. Можна змішувати, але без надмірності. Основою цього всього є підлога. Яка — серйозне та досить відповідальне питання.
Рішення щодо вибору бажаного покриття — темного чи світлого, глянцевого чи матового, будь-якого іншого допоможуть прийняти у магазині «Твоя підлога» (м. Івано-Франківськ, Галицька, 105, тел. 099 296 25 90; 068 517 26 81)
У виборі ламінату можна не обмежуватись жодними умовностями. Фантазію та індивідуальності інтер’єру додає і спосіб укладки. Зони відділяють різними кольорами, ритму додають за допомогою поєднання темного ламінату та світлої фаски. Обмежень — нуль, варіантів — безліч.
«Твоя Підлога» прагне задовольнити покупця, гарантуючи наявність в магазині якісного товару для облаштування вашого будинку. Наш товар відповідає високим стандартам якості, який зарекомендований європейськими брендами.
Пропонуємо наступний асортимент продукції:
  • ламінат;
  • паркетна дошка;
  • великий вибір плінтусів;
  • підкладки для підлогового покриття;
  • поріжки, перехідні планки різних розмірів.
Ми допомагаємо підібрати кращий варіант індивідуально для кожного клієнта, опираючись на якість, дизайн та бюджет, пропонуючи відомі та якісні бренди, які активно працюють за кордоном і в Україні.
«Твоя Підлога» має успішний багатолітній досвід роботи. Завдяки цьому критерію ми добре розуміємо потреби клієнта і намагаємось максимально якісно їх задовольнити.
Якщо у вас виникли запитання стосовно вибору підлоги — телефонуйте, будемо раді допомогти.
Більше 500 видів підлоги, акційні позиції щодня, продаж поштучно, повернення залишків, безкоштовна доставка, укладка, гарантія — усе це та багато іншого пропонує «Твоя Підлога».

Відгуки