Nosilki.if

Nosilki.if - фото

Інформація

«Nosilki.if» здійснює виготовлення нош і польових душів, а також індивідуальних накидок від дощу, які стануть у нагоді як нашим захисникам, так і медикам, й просто поціновувачам активного дозвілля.

Зокрема ноші нашого виробництва призначені для транспортування пацієнтів і постраждалих, не мають каркасу, зручно складаються та є компактними й зручними виробами, легкими й безпечними у використанні. Їх поверхню можна легко очистити та дезінфікувати, а також використовувати у процесі транспортування труби та мотузки.

Серед переваг:

  • здійснюємо виготовлення різних розмірів і кольорів;
  • доступний продаж гуртом і в роздріб;
  • розмір в розгорнутому стані: 2 м на 70 см;
  • використовуємо тентову тканину ПВХ.

Також звертаємо вашу увагу на літні польові душі, які відрізняються своєю простотою та зручністю. Вам необхідно заповнити ємність водою та повісити виріб на кріплення або гілку дерева. Легко переносити з собою, займає мінімум місця, виготовлений з якісного ПВХ та легко складається. Має зручну та міцну ручку для кріплення, а також 2 металевих кільця. Не протікає та допомагає заощаджувати воду, адже клапан відкривається за допомогою повороту важеля. Виготовляється з високоякісної тканини, яку можна експлуатувати від -30 до +70 (не тріскається на морозі та не плавиться на сонці). Можливе виготовлення різних кольорів і потрібних об’ємів.

Відгуки