Zorbus

Zorbus - фото
вулиця Вовчинецька, 192
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,НдЦілодобовоБез перерви

Інформація

Виконуємо пасажирські перевезення

  1. На замовлення (по території України та за кордон-наявність міжнародної ліцензії)
  2. Трансфери:
    • з аеропортів та вокзалів
    • в готелі, пансіонати, приватні садиби міста Івано-Франківська та мальовничих куточків Карпат (Яремчі, Микуличина, Татарова, Ворохти, Яблуниці, Верховини)
    • на гірськолижні курорти Буковель та Драгобрат (взимку)
    • побережжя Чорного та Азовського морів (влітку)
  3. Обслуговування урочистих подій, весіль, корпоративів, симінарів, днів народжень
  4. Можливий виїзд у ваше місто за пасажирами і їхня доставка до місця призначення
  5. Екскурсійне транспортне забезпечення з формуванням  маршруту, послугами гіда (тури вихідного дня)
  6. Сприяння та допомога в розробленні проїздних транспортних документів (графік та схема руху) для перевезення дітей в підрозділах ДАІ та управління освіти
  7. Максимально привабливі умови перевезення дітей шкільного віку

 

Про нас

      В 2001 році в Івано-Франківську було започатковано та створено маленьку транспортну компанію (приватний підприємець), яка першочергово займалася перевезенням пасажирів на постійних внутрішньообласних та міжобласних маршрутах, на яких ми працюємо і на сьогоднішній день.Щоденно перевозимо пасажирів в напрямках-Буковель, Яремча, Ворохта, Микуличин, Татарів, Верховина, Городенка(графіки та розклади руху + послуга “забронювати місце в маршрутці“ дивіться в рубриці” розклади руху“) Останніми роками ми направили свої уміння, досвід та наші досягнення в напрямку нерегулярних пасажирських перевезень на замовлення, бо з кожним днем дані послуги стають все більш популярними та найбільш примхливими в нашій державі. Український пасажир-турист останнім часом приділяє велику увагу подорожам по власній країні. Він знайомиться з тими красивими куточками нашої неньки, які не знав до теперішнього часу. Повірте, в нас є на що подивитись. Тому наше першечергове завдання стати найкращими у наданні високоякісних, комфортних, доступних послуг, які називаються “пасажирські перевезення на замовлення”.

Гнучка та збалансована система цін та знижок.

Працюємо без посередників та накруток.

В нас не враховуються години простою та очікування, а вираховується і оплачується тільки по кілометражу, який проїхав клієнт.

Працюємо цілодобово!

Відгуки