Магазин "Husky Sport"

Husky Sport - фото
вулиця Бельведерська, 47
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт10:00 - 19:00Без перерви
Сб11:00 - 16:00Без перерви
Нд12:00 - 15:00Без перерви

Інформація

Магазин «HUSKY SPORT» пропонує туристичне та скалолазне спорядження, велоаксесуари.  

У нас ви завжди можете знайти оснащення від фірм різного виробництва: Німеччина, Франція, Чехія, Англія, Італія, Америка. Ми обрали продукцію, що на наш погляд є справді надійною, якісною, та вартою уваги, що буде довго та вірно служити в експлуатації.

Продукція:

  • Кемпінг: намети, спальні мішки, рюкзаки, трекінгові палки, самонадувні килимки, коримати, газові балони, пальники (YATE, HUSKY, TREKMATES, GSI, PRIMA).
  • Одяг: лижні куртки та лижні штани, сноубордовий одяг, літній одяг для активного відпочинку, термобілизна, шкарпетки, бафи (HUSKY, VOXX, FORCE).
  • Велосипеди: індивідуальний підбір велосипедів і збірка на чеському заводі Maxbike (www.maxbike.cz )
  • Термопосуд: горнятка, термоси - 1,5л; 1,2л; 1л; 750мл; 500мл; 350мл. німецької фірми ESBIT та англійської LIFEVENTURE.
  • Велосипедні аксесуари: ліхтарики, рукавички, шоломи, замки, пляшки, пляшкотримачі, окуляри, ніжки, болотники, засоби по догляду тощо (SHIMANO, FORCE, SKS, SIGMA, RUBENA, PROGRIP, ISOSTAR, BIKEWORKX)
  • Скелелазне спорядження: мотузки (статика та динаміка), репшнури, відтяжки, карабіни, стакани, шоломи, магнезія, сумочки під магнезію, рюкзаки під скелелазне спорядження, системи тощо (німецької фірми SKYLOTEC та американської фірми METOLIUS)
  • Засоби для прання й «пропитки»  одягу, взуття, спорядження (французька фірма NST).
  • Гарантія на весь асортимент — 2 роки.

Також в магазині та в інтернет-магазині (www.huskysport.ua) діє система знижок (Картки HUSKY Клубу) -5%, -10%, -15%.

В нашому магазині ви зможете взяти на прокат намети (2-х, 3-х місні), спальні мішки, рюкзаки та каримати.

P.S. Ера «Дешевого барахла» пройшла! Ми не базар, у нас ви не купите намет за 300 грн. або спальний мішок за 150 грн., тому що те, що ми пропонуємо вам, такі ж речі, якими ми користуємось самі, і з повною відповідальністю заявляємо, що це, дійсно, якісні речі. Нам жити у одному місті — навіщо нам дурити вас?

Відгуки