Реставрація подушок

Реставрація подушок - фото
вулиця Олександра Довженка, 21Б
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт10:00 - 18:0013:00 - 14:00
Сб,НдВихідний

Інформація

Здоровий та міцний сон — запорука бадьорості та енергії протягом дня. Звичайно, хороший сон визначається багатьма складовими, але чиста, зручна та свіжа подушка відіграє далеко не останню роль. Гігієні подушок варто регулярно приділяти увагу, дбаючи про їх відмінний стан та чистоту.

Наше підприємство пропонує корисні послуги реставрації подушок та чистки пір’я. Ми розуміємо, наскільки важливою є улюблена подушка, тому намагаємося швидко повернути їй ідеальний стан.

За час роботи на ринку ми здобули корисний досвід та практичні навички. Маємо технічні можливості швидко та якісно очищувати різні за розмірами та матеріалами виготовлення подушки від пилу, бруду, плям, ворсу та інших забруднювачів. Використовуємо сучасне обладнання, яке турботливо та делікатно очищує подушки.

Послуги очищення подушок включають:

  • чистку та сушку пір’я;
  • заміну напірника;
  • кварцування подушки та розпушування пір’я;
  • видалення дрібних сторонніх предметів з подушок.

Окрім того, послуги підприємства включають виготовлення чоловічого та жіночого вишитого одягу на замовлення. Одяг декоруємо за допомогою машинної вишивки. Ми виготовимо цікаві та неповторні вишиванки на будень та свято.

Пропонуємо послуги ательє по ремонту одягу, а також хутряних та шкіряних виробів. Виконуємо як дрібний ремонт, так і складні перешивання моделей. Ремонтуємо якісно та надійно, повертаючи вашим улюбленим предметам гардеробу відмінний вигляд.

У нас представлено великий асортимент напірників — підберемо необхідний саме вам розмір та відтінок.

Надаємо послуги пошиття ковдр — ми шиємо виріб за одну добу. Є можливість пошити ковдру, виходячи з індивідуальних побажань клієнта щодо її розміру.

Подбайте про свій відпочинок разом з нами.

Вишиття та пошиття одягу на замовлення. 

Вишиваємо:

  • Сорочки
  • Блузки
  • Плаття
  • Костюми

Відгуки