Консультаційний центр "Страхування по-людськи"

Страхування  по-людськи - фото
вулиця Галицька, 105
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт09:00 - 18:00Без перерви
Пт10:00 - 16:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

Консультаційний центр «Страхування по-людськи» пропонує доступне та вигідне страхування на різні випадки життя. Маємо «за плечима» більше 10 років  досвіду та понад 1000  постійних клієнтів.

Оскільки ми є незалежним агенством, то зможемо надати для Вас кращі умови від надійних страхових компаній.

У період карантину оформити страховий поліс ви можете дистанційно.

Користуючись послугами нашого агенства, що представляє інтереси клієнта перед страховою компанією, Ви отримаєте ряд суттєвих переваг. Перш за все, ми з’ясуємо Ваші побажання та професійно проконсультуємо з усіх питань, які стосуються отримання страхового полісу. Адже наше головне завдання — задовольнити потреби споживача у послугах страхування.

Важливу частину нашої діяльності займає врегулювання збитків. Часто страхові компанії відмовляються здійснювати виплати по страховому випадку. Ви можете скористатись нашим 10-ти літнім досвідом та убезпечити себе від цього. Перевагою взаємодії з нами, а не зі страховою компанією напряму є також і те, що відшкодування страхового збитку відбудеться набагато швидше. Спеціаліст з врегулювання збитків повідомить всю необхідну інформацію. Вам не доведеться турбуватися про те, які документи подати, куди їх надсилати і в які терміни це слід зробити. 

Як все відбувається на практиці?

Ви звертаєтеся до нас  і ми, врахувавши всі Ваші побажання та потреби, підбираємо  оптимальний для Вас варіант страхового договору. Слід відзначити, що сучасний ринок перенасичений страховими компаніями (тільки в Україні їх 407), тому такий вибір є доволі складним і потребує комплексного, професійного підходу.

Що пропонуємо? Наші послуги:

  • міні-каско;
  • автоцивілка;
  • зелена картка;
  • різні види страхування майна та життя ;
  • медичне страхування подорожуючих за кордон.

Власникам авто рекомендуємо звернути увагу на нашу послугу «міні-КАСКО». Це недороге страхування авто (2000-4000 грн.) від різних пошкоджень, отриманих в результаті дорожньо-транспортної пригоди з іншим транспортним засобом. У разі настання страхового випадку Ви отримаєте в межах 10 днів потрібну для ремонту суму (максимально 100 000 або 130 000 грн.) «міні-КАСКО» є додатковим страхуванням при оформленні обов’язкової  «Автоцивілки» та убезпечує Вас від витрат в разі страхового випадку. За невелику суму коштів Ви отримуєте надійний страховий захист на дорозі, адже навіть якщо вина при ДТП не Ваша, отримати кошти по чужій автоцивілці часто буває непросто. «міні-КАСКО» — саме той вигідний  продукт, що захистить  Ваш гаманець  в непростих ситуаціях на дорогах України.

Отже, «міні-КАСКО»:

  • це організація та оплата медичної допомоги водію застрахованого авто на випадок дорожньо-транспортної пригоди, страхова сума цієї програми складає до 200 000 грн.;
  • це страхування та оплата відновлювального ремонту автомобіля страхувальника, постраждалого в ДТП, виплата страхового відшкодування у випадку викрадення авто, а також оплату витрат на рятування та евакуацію застрахованого автомобіля, в рамках програми на розсуд страхувальника можна вибрати 3 варіанта опцій захисту:
    • опція «1» — страховим випадком є ДТП з вини страхувальника;
    • опція «1+2» — страховим випадком є будь-яке ДТП (з вини або без вини страхувальника);
    • опція «1+2+3» — страховим випадком є будь-яке ДТП (з вини або без вини страхувальника) та викрадення авто;
  • цілодобова підтримка та організація технічної, медичної та юридичної допомоги в дорозі.

Відгуки