Tulipia

Tulipia - фото
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 17:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

Заснована у 2004 році торгова марка «TULIPIA» спеціалізується на дизайні весільних, вечірніх і коктейльних суконь. Створюючи нову колекцію наших суконь, ми щоразу прагнемо досконалості з усією любов’ю.

«Доказ кохання» — саме так перекладається з латини «TULIPIA». Звідси пішла назва одного з найніжніших і романтичних квітів – тюльпан, символ ідеального кохання. Не випадково саме зображення цієї квітки стало ідеєю для нашого логотипа «TULIPIA». Доля тюльпана короткочасна, можливо, як коротка доля, наприклад, весільного плаття. Але це прекрасна доля і ми завжди прагнемо зробити кожен сантиметр цієї сукні відмінної якості.

Для наших моделей ми відбираємо тільки кращі тканини з усього світу, закуповуючи їх на фабриках, розташованих у Франції, Іспанії, Італії, Туреччині. При оздобленні суконь ми віддаємо перевагу кристалам і перлинам Swarovski, чий блиск надає сукні особливої краси. Весілля чи якесь інше свято може бути сповненим стресів, тому ми дбаємо про те, щоб наш одяг був не тільки розкішним і красивим, але й зручним і комфортним. Наприклад, для підкладки ми використовуємо лише натуральні бавовняні тканини з Італії, що дозволяє тілу «дихати» за різних погодних умов, щоб ви могли насолоджуватися кожною хвилиною свого свята.

Щороку у «TULIPIA» є традиція робити незвичайні та цікаві фотографії наших нових колекцій. Зазвичай для наших локацій ми обираємо найбільш унікальні місця зі списку об’єктів всесвітньої спадщини ЮНЕСКО. Наприклад, диво Памуккале і стародавнє місто Ієраполь, романтична Венеція, долини та підземні міста Каппадокії.

Ми сповнені нових ідей і цікавих планів, і ми завжди раді поділитися результатами з іншими людьми. Завжди відкриті до співпраці та партнерства. Бажаємо разом розвивати, творити, виготовляти більше красивих речей, спостерігаючи, як вони допомагають змінюватися і робити жінок красивішими, а головне щасливішими!

Наші сукні – комплімент вашій красі!

Відгуки