WOOD POWER WEST

WOOD POWER WEST - фото
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Сб08:00 - 16:00Без перерви
Вт,Ср,Чт,Пт08:00 - 17:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

Компанія «Wood Power West» здійснює виробництво, продаж і доставку деревного вугілля та деревно-вугільних брикетів високої якості.
Завдяки сучасному обладнанню й технологіям високотемпературного піролізу деревини, а також комп’ютеризованому контролю, ми отримуємо вугілля із високою тепловіддачею, відсутністю вогню, диму, іскор та шкідливих речовин, тривалим часом горіння.
Пропонуємо продукцію високої якості за доступною ціною. У нас ви можете придбати вугілля з твердих порід дерева (дуб-ясен) для камінів, барбекю, гриля, хоспера і т.п, а саме:
  • Деревне вугілля в пачках 2 кг;
  • Деревно-вугільні брикети упаковані в картонні коробки по 10 кг. 

 Деревно-вугільний брикет — це унікальний продукт високої якості, який не містить хімічних домішок і є безпечним для довкілля. Брикет виробляється з тирси твердих порід дерев (дуб, граб, ясен), що дає отримати вугілля з максимальним коефіцієнтом корисної дії за часом горіння й теплотворення.
 Переваги брикетованого деревного вугілля :
 • деревно-вугільні брикети працюють утричі довше, ніж звичайне деревне вугілля, що робить їх використання економічно вигідним;
 • екологічно чистий 100% натуральний продукт;
 • деревно-вугільні брикети не іскрять під час горіння;
 • бездимний і не має запаху;
 • має високу теплотворну здатність — 8400-9200 ккал;
 • вміст попелу — 1.5-2%;
 • рівень вологи — 3-6%
 • леткі речовини — 6-8%
 • жар тримається 3-4 години в обладнанні відкритого типу: мангал, гриль тощо;
 • жар тримається 5-6 годин в обладнанні закритого типу: хоспер, тондир, барбекю, бочка-коптильня BBQ, Big Green Egg тощо;
 • за часом горіння й теплотворення — 1 кг деревно-вугільного брикету дорівнює 3 кг звичайного деревного вугілля.
                                                                                                                                 

                                                                                          Економічна вигода

          При першому спілкуванні з менеджерами, власниками кафе і ресторанів картина часто одна - неприйняття або просто нерозуміння того, що використання брикетів призводить до зниження витрат на вугілля майже вдвічі.  Проведемо розрахунки про економічну вигоду від використання брикетів.

Порахуємо економіку закупівлі однієї тони того та іншого палива: 

Середня оптова вартість деревного вугілля становить 21 грн/кг.
Оптова ціна за деревно-вугільних брикетів становить 42  грн/кг.

Як ми бачимо, закупівля одної тонни деревного вугілля  обійшлася нам вдвічі дешевше - 21 грн., проти  42 грн.
Тепер порахуємо саме економічну вигоду використання.
Отже, перший підводний камінь - висипаємо мішок з деревним вугіллям в мангал, гриль або піч, і бачимо окрім вугілля - вугільний пил, дрібні уламки, є навіть природне сміття (солома, глина, пісок, каміння, шматочки смоли) і побутове (поліпропілен, папір).

Друга неприємна особливість – трапляється недопалене вугілля, яке при загорянні димить на всю кухню (якщо ви використовуєте вугілля в ресторані) та розповсюджує запах у зал. Погодьтеся, тут мало приємного.

 Навіть з цих двох пунктів є розуміння, що в мішку деревного вугілля - якісного вугілля знаходиться 80 відсотків, а то і менше. Тобто з куплених 1000 кг отримуємо 800 кг вугілля, придатного для подальшого використання. Тому додаємо 20% до вартості тони деревного вугілля, отримуємо 21000 грн. + 20% = 25200 грн.

 Третій нюанс - найважливіший. Жодне деревне вугілля не може зрівнятися з вугільним брикетом з точки зору тривалої стабільної тепловіддачі і часу горіння. Більше ніж на 1-1,5 години "робочого" горіння деревного вугілля не вистачає. При цьому температура горіння настільки нестабільна, що складно зорієнтуватися в ступені готовності страви.
При 5 годинах "робочого" горіння брикетів при температурі 650 ° С такі недоліки повністю виключені. Таким чином, для справедливого розрахунку з урахуванням різного часу горіння деревного вугілля і брикетів можна сміливо множити весь куплений обсяг деревного вугілля, а відповідно і ціну, хоча б на 3:

                                       25200 х 3 = 75600 грн

Це справжня ціна деревного вугілля, еквівалентна тонні брикетів нашого виробництва.

     ТОННА  БРИКЕТІВ                            ДЕРЕВНОГО ВУГІЛЛЯ 

       42 ГРН / КГ                                      СЕРЕДНЯ ЦІНА   21 ГРН / КГ

      42 Х 1000              =               (21 х 1000 + 20%) х 3

     42000 ГРН                                    75600 ГРН


Як наслідок, низька закупівельна ціна деревного вугілля призвела до більших витрат. Використання «дорогих» брикетів виявилося більш доцільним і економічним.

Дефіцит якісного палива як для нас, так і для користувачів мангалів, хосперів, грилів, тандирів, коптилень, смокерів, призвів до створення власного виробництва вугільних брикетів під торговою маркою  WOODPOWERWEST.

СПРОБУЙТЕ НАШІ БРИКЕТИ І ПЕРЕКОНАЙТЕСЯ В ЦЬОМУ САМІ!


Відгуки