Магазин-склад "Комфорт Line"

Комфорт Line - фото
вулиця Симона Петлюри, 8
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:00Без перерви
Сб09:00 - 13:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

Для захисту, гармонійного естетичного вигляду будівлі важливе значення мають вхідні двері. Сучасні виробники постійно вдосконалюють технології виробництва дверей, обирають якісні, надійні та довговічні матеріали. Саме такі вироби та багато іншої продукції готовий запропонувати покупцям наш магазин. 

У нас можна замовити і придбати броньовані двері, що поєднують такі важливі характеристики як міцність, надійність, функціональність та оригінальні дизайнерські рішення. Ми впевнені, що наші металеві двері не залишать байдужими прихильників вишуканої естетики та впевненості в захисті. Броньовані двері, які пропонує наш магазин — це високоякісні металеві двері вітчизняного виробництва за привабливими цінами.

Нашим клієнтам пропонуємо:

  • Вхідні металеві двері з МДФ накладками, виготовлені з високоякісних матеріалів за сучасними технологіями з дотриманням високих норм якості.
  • Броньовані двері для зовнішнього та внутрішнього використання.
  • Металеві двері високої міцності, з надійною тепло- і звукоізоляцією.
  • Широкий асортимент зовнішнього оздоблення вхідних дверей — близько 300 взірців малюнків і 25 кольорових рішень.
  • Якісні захисні пристрої і фурнітуру.
  • Гарантію та сервісне обслуговування.
  • Професійне встановлення металевих дверей кваліфікованими фахівцями.
  • Бездоганний сервіс на всіх етапах встановлення дверей та чіткі терміни виконання замовлення.
  • Двері гуртом. Для магазинів, будівельних компаній, організацій, що здійснюють ремонт приміщень діють спеціальні вигідні умови співпраці та гнучка система знижок.
А також пропонуємо виробництво корпусних меблів — виготовляємо кухні, шафи-купе, модульні системи. Пропонуємо цікаві рішення для кожного замовника, швидко виконуємо роботу та гарантуємо тривалу експлуатацію кожного виробу, бездоганний вигляд.

Наша продукція поєднує в собі вишуканий дизайн, розумну ціну і надійність в користуванні, а великий асортимент фасадів дає змогу підібрати меблі практично для будь-якого інтер'єру.

Сучасне обладнання, яким оснащена фабрика, дозволяє виготовляти меблі відповідно до кращих європейських стандартів, а матеріали, які ми використовуємо для них, є екологічно чистими і мають відповідні сертифікати якості.

 

Відгуки