Тепло Світ

Тепло Світ - фото
вулиця Василя Стуса, 40
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

Ми приватне підприємство, яке понад десять років успішно працює в м.Івано-Франківськ, надаючи послуги монтажу систем опалення та водопостачання. Ми намагаємося зробити все, щоб у вашому домі було тепло і затишно, тому до вимог клієнта підходимо індивідуально.
 
Надаємо консультації з підбору обладнання для систем опалення водопостачання та каналізації. Роки практики в цій сфері дозволили вибрати кращих з виробників, тому ми пропонуємо продукцію тільки перевірених торгових марок.
 
Надаємо послуги з монтажу і повної комплектації матеріалом систем опалення, водопостачання та систем каналізації. Виконуємо роботи по заміні стояків каналізації та водопостачання, чистку бойлерів, установку газових і електричних водонагрівачів.
 
Також в нас існує послуга сантехніка за викликом для різних дрібних сантехнічних ремонтів у Івано-Франківську та передмісті: заміна каналізації, встановлення лічильників води, заміна газових колонок, заміна каналізації, установка сифонів, установка змішувачів та інше ...
 
Існує система знижок для клієнтів.
 
Офіційний представник – Baxi, Thermona, Beretta, Aquario, Stelrad, Kalde, Atmos, Bosch
Купити сьогодні все необхідне для будівництва та ремонту стало простіше. Достатньо просто завітати у наш НОВИЙ МАГАЗИН по вул. Стуса 40 . Ми пропонуємо оптовий та роздрібний продаж великого переліку будівельних матеріалів. 
 Для постійних покупців - завжди кращі умови покупки і ціни!
А ТАКОЖ!!! УНІКАЛЬНА ПРОПОЗИЦІЯ! БУДІВЕЛЬНІ МАТЕРІАЛИ НА РОЗСИП!
Продукція - тільки кращі бренди зарубіжного і вітчизняного ринків. 
І нехай оздоблення Вашого приміщення приносить тільки радісні моменти, а з іншим ми допоможемо Вам впоратися.

Компанія «ТеплоСвіт» подбає про тепло, затишок та комфорт у вашій оселі. Для цього ми готові запропонувати сучасні технології, послуги професійних спеціалістів, високоякісні матеріали та комплектуючі. «ТеплоСвіт» спеціалізується на монтажі систем опалення. Кожну систему фахівці підприємства планують, орієнтуючись на індивідуальні потреби та побажання кожного клієнта, технічні характеристики його помешкання та інші фактори.

Компанія «ТеплоСвіт» співпрацює з окремими замовниками та з будівельними компаніями — можливості підприємства дозволяють виконувати замовлення різної складності. Так, можемо повністю облаштувати систему опалення у будинку.

Якщо ж вам потрібна певна деталь для наявної системи опалення чи ви хочете придбати, наприклад, певний котел — запрошуємо завітати до нашого магазину «Добробуд», розміщеного на вулиці Стуса, 40. Наші фахівці нададуть вам професійні консультації та допомогу у виборі й придбанні необхідних товарів. 40. Ми пропонуємо вигідні ціни як для оптових, так і для роздрібних покупців, систему знижок для постійних клієнтів. В магазині ви маєте змогу придбати якісні будівельні та господарські матеріали.

Перелік послуг компанії «ТеплоСвіт» включає:

  • детальні консультації щодо підбору необхідного обладнання для облаштування системи опалення — пропонуємо якісні та надійні товари від провідних виробників;
  • монтаж та комплектування матеріалами інженерно-комунікаційних систем;
  • комплекс послуг для облаштування системи опалення «під ключ».

Головна перевага діяльності підприємства — бездоганна якість роботи. Замовлення виконуємо по області.

«ТеплоСвіт» є офіційним представником таких виробників, як «Baxi», «Thermona», «Beretta», «Stelrad», «Kalde», «Atmos» та «Bosch».

Відгуки