Ресторан "Глорія"

Глорія - фото
вулиця Богдана Хмельницького, 78
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд10:00 - 24:00Без перерви

Інформація

Ресторан "Глорія" - це поєднання вишуканості ,затишку,комфорту та якості.У нас можна скуштувати не просто смачні страви,а справжні кулінарні витвори мистецтва.
Високопрофесійне обслуговування, затишна атмосфера, та жива музика зроблять Ваш відпочинок чудовим та неповторним!
До Ваших послуг основний зал до 180 чоловік, а також два бенкетні зали на 20 і 10 гостей, зручний паркінг, WI-FI.У нас Ви можете відсвяткувати Дні народження, випускні, бенкети, корпоративи та весілля, хрестини та ювілеї.
Оновлений асортимент страв європейської та української кухні за доступними та демократичними  цінами задовільнить найвибагливішого гурмана.
В якому б стилі Ви не святкували весілля, ресторан "Глорія" має ряд переваг,які дозволяють нам організувати весілля Вашої мрії і провести його максимально комфортно та незабутньо. На кожну пору року, актуальними є різні типи оформлення залу,так, наприклад, цвіт яблуні – весною, ромашки-літом, яблука- осінню, а зимовий сад – взимку. Популярним також є весілля в ЕКО-стилі.Завдяки співпраці з дизайнерською фірмою втілення будь-якого бажання стає реальністю.
Організовуємо тематичні вечірки, виїзні церемонії розпису та різноманітні фуршети, а також для ваших дітей працює дитяча кімната. 
наше меню: ***
Ми завжди раді гостям і докладемо всіх зусиль, щоб зробити Ваше свято неперевершеним!
  

Відгуки