Салон меблів "Reclainer"

Reclainer - фото
вулиця Галицька, 201г
(ТЦ "МЕНС Простір")
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб10:00 - 18:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

«Реклайнер»  назва механізму, що дозволяє трансформувати крісло/диван з положення «сидячи» в «напівлежачи» і «лежачи». Розроблений в Америці, впродовж останніх років набув великої популярності в Європі.

Найбільшої популярності реклайнери набули в яхтах, круїзних лайнерах, салонах літаків та автомобілях преміум-класу. Причина досить буденна: унікальна особливість меблів підлаштовуватися під анатомічну будову тіла, що є не тільки корисним з точки зору здоров’я, але й надає відчуття максимального комфорту. Тому саме реклайнери були обрано для облаштування салонів VIP-класу.

За детальною інформацією ви можете перейти на сайт 

Реклайнери для дому

Якщо потребуєте куточок для відпочинку, замовте крісло з механізмом реклайнер, – і отримаєте місце вдома, де можна не тільки комфортно читати книгу, слухати музику чи розмовляти по телефону, але й, при потребі, задрімати на короткий час та прокинутися без болю в спині чи втоми у м’язах. Якщо є бажання облаштувати домашній кінотеатр  замовте комплект, який наші майстри адаптують під ваші вимоги безпосередньо у вас дома!

Для невеликих помешкань ідеальними будуть моделі ALABAMA або ALABAMA BIS, для облаштування домашнього кінотеатру чи відпочинкової зони в просторому приміщенні  модель MONTANA, або класичний BOSTON. 

Крісла-реклайнери можуть бути облаштовані різними додатковими функціями та «дрібничками». В світі вже є розроблені моделі, які змінюють не тільки висоту посадки, але кут нахилу. Якщо хтось в родині має проблеми з хребтом, такі унікальні крісла рятують від труднощів та болю при сіданні та вставанні. Такими видами реклайнерів займаються спеціалізовані компанії в західних країнах, при потребі, допоможемо з необхідними контактами.

Реклайнери для бізнесу

Якщо потребуєте куточок для відпочинку в офісі, замовте крісло з механізмом реклайнер, і отримаєте місце в кабінеті, де можна не тільки комфортно переглядати документи чи розмовляти по телефону, але й, при потребі, задрімати на короткий час та прокинутися без болю в спині чи втоми у м’язах.

Якщо є де розмістити диван або комплект, облаштуйте зручне та стильне місце для зустрічі важливих гостей або переговорів з партнерами! Залежно від розмірів офісу та ваших особистих вподобань, радимо обирати між моделями ALABAMA BIZ, ALASKA та BOSTON. Якщо значну частину свого часу проводите в дорозі, страждає здоров’я, а якщо доводиться подорожувати авто, болі в спині – це найменша проблема, яка не забариться дати про себе знати. З цієї причини останнім часом виникають замовлення модифікацій «реклайнерів» для автомобілів. Хоч це не є наша основна спеціалізація, ми вже виконували такі замовлення, тож якщо маєте потребу – зателефонуйте нам, і ми допоможемо підібрати та адаптувати найбільш відповідний варіант!

Реклайнери для роботи

Особливо актуально для ІТ-спеціалістів, інтернет-маркетологів, дизайнерів, редакторів, журналістів! Якщо у Вас «сидяча» робота, більшість часу ви проводите за комп’ютером або з планшетом, болі в спині  це найменша проблема, яка з часом не забариться дати про себе знати.

Крісло-реклайнер дасть змогу не просто комфортно і максимально безпечно для здоров’я працювати сидячи. Додаткові «дрібнички» дозволяють змоделювати безліч варіантів, долучивши від міні-столика для ноутбука до індивідуального освітлення тощо. Підберіть найбільш комфортну для вас модель та облаштуйте її відповідно до ваших потреб!

Відгуки