Чесний пломбір

Чесний пломбір - фото

Інформація

ЧЕСНИЙ ПЛОМБІР — це морозиво від ТМ «ВАМ» (Фабрика домашніх страв).

Наше морозиво відрізняється від інших. Бо ми робимо його чесно! Кожен продукт — натуральний. Тут без компромісів.  Всі складники — зазначені на лицьовій стороні пакування. Не більше, не менше. Морозиво на 100% натуральне. Ми кожного разу перевіряємо молоко та інші продукти, оскільки це запорука якості!

ЧЕСНИЙ ПЛОМБІР — це занурення в кращі спогади, згадки про довгоочікувані літні канікули, сміх друзів, прогулянки містом і пахощі дитинства. Ми зібрали все це разом і створили справжню симфонію смаків.

У нашому асортименті знайдеться щось особливе для кожного:

  • ЧЕСНИЙ ПЛОМБІР натуральний
  • ЧЕСНИЙ ПЛОМБІР шоколадний
  • ЧЕСНИЙ ПЛОМБІР арахісовий та медом
  • ЧЕСНИЙ ПЛОМБІР солена карамель
  • ЧЕСНИЙ ПЛОМБІР зі смородиною
  • А також ЧЕСНИЙ ПЛОМБІР натуральний 1 кг

Що важливо, наше морозиво відповідає стандарту якості 4733:2007. А це означає, що ЧЕСНИЙ ПЛОМБІР не містить рослинних жирів (пальмової, кокосової олії, маргаринів, кулінарних жирів тощо). А ще дуже важливо правильно зберігати продукт, коли надворі гаряче. Ми перевіряємо, щоб наші партнери дотримувались правильних температурних режимів. І за таким же принципом, обираємо надійну якісну техніку. Адже безпека — це понад усе!

Не відкладайте на завтра, скуштуйте наш Чесний Пломбір вже сьогодні! Ми впевнені, що одного разу спробувавши, ви обов'язково захочете повернутися до цього чарівного смаку знову і знову.

Відгуки