Amaterasu IF

Amaterasu IF - фото
вулиця Івана Павла ІІ, 8/1
+38 (097) 398-46-02 (Попередній запис)

Інформація

«Fata Morgana IF» — це ефектні вогняні та світодіодні шоу, які стануть прекрасним доповненням вашого свята. Екзотичні вогняні танці, що супроводжуються ритмічною і таємничою музикою у поєднанні з дивовижними спецефектами не зможуть залишити вас байдужими. На вас та ваших гостей чекає захопливе видовище, грандіозна шоу-програма та незабутні враження. У «Fata Morgana IF» знають як дивувати.

Чому ми? Переваги «Fata Morgana IF»:

  • Ми маємо готові сценарії шоу для весіль, корпоративів, Днів народжень чи вечірок. Крім того, за вашим бажанням, ми можемо скласти окрему програму для вашої події.
  • Ми ставимося відповідально до кожного виступу й гарантуємо безпеку усім глядачам та учасниками шоу;
  • Ми можемо разом із вами корегувати ціну наших послуг. В залежності від кількості артистів, що виступатимуть, від використаних під час шоу спецефектів, піротехніки та устаткування ціна може змінюватися.
  • Оскільки трапляються випадки, коли вогняне шоу неможливо проводити у приміщенні, ми пропонуємо вам чудову альтернативу — світодіодне шоу. Його, без будь-якого ризику, можна споглядати в закритих приміщеннях, в ресторанах, нічних клубах тощо. Отже, артисти «Fata Morgana IF» готові дивувати вас та ваших гостей як на відкритих, так і на закритих площадках.

Відгуки