ТОВ "ОВБ Алфінанц Україна"

ОВБ Алфінанц Україна - фото
вулиця Бельведерська, 27а, офіс 2

Інформація

Далеко не всім нам вдалось оволодіти професійною «фінансовою грамотністю», яка б допомогла у веденні бізнесу, сімейного бюджету чи грамотному поводженню зі своїми вкладами, депозитами чи іншими матеріальними цінностями. І не дивно, що надійна та кваліфікована допомога у цих питаннях буває вкрай необхідною як тим, хто розпочинає свою справу, так і тим, хто давно вже в бізнесі, але прагне удосконалити та правильно володіти своїми фінансовими можливостями. І в цьому вам допоможе компанія OVB (Objektiv VermögensBeratung — з нім. об’єктивне майнове порадництво), яка вже понад 45 років надійно та ефективно працює на ринку.

Основна мета — допомога в реалізації матеріальних побажань та цілей компанії і для цього ми використовуємо знання та допомогу партнерів на фін. ринку.

Підбір, постійний аналіз та контроль за нашими партнерськими установами здійснює аналітичний центр в Німеччині, який гарантує високу надійність та якість роботи наших партерів.

Всю роботу ми проводимо виключно порадившись з клієнтами, враховуючи їх потреби та побажання — проводимо аналіз, складаємо комплексний фінансовий план, знаходимо та обираємо індивідуальні рішення та повністю підтримуємо на шляху їх впровадження та реалізації.

Ми займаємо одні з лідируючих позицій на ринку фінансових послуг у Європі — понад 14 країн, де ми працюємо і понад 10 000 000 клієнтів. А в Україні ця цифра складає — 15 000.

Ми пропонуємо клієнтам так званий «фінансовий магазин», де ви знайдете велику кількість фінансових послуг, серед яких можна обрати саме те, що необхідно. У нас ви можете зробити все: від депозиту на 100 грн. і «цивілки» на авто та серйозних інвестиційних проектів в іноземні компанії.

Ми пропонуємо скористатись можливостями, які ви отримуєте від нашої співпраці:

  • грамотна та професійна консультація, що стосується різноманітних сфер життя: фінансова грамотність, ведення сімейного бюджету, принципи роботи страхових компаній та банків, плани щодо майбутнього навчання ваших дітей та оплата, фінансова захищеність вашої сім’ї, захист на випадок втрати роботи чи банкрутства, можливості отримання податкових пільг, придбання власного майна, нерухомості, приватне пенсійне забезпечення, медичне страхування та страхування життя, створення власного капіталу, інвестицій і тощо.
  • складання індивідуального фінансового плану, який допоможе у реалізації різноманітних матеріальних цілей. В нього входить точний розрахунок потрібних матеріалів, грошей, можливих відсоткових ставок та підбір необхідних установ для його реалізації.
  • варіанти оформлення вигідних активів, депозитів тощо, відкриття зарплатних проектів для власної компанії, отримання кредиту на власну справу, відкриття накопичувальних програм для придбання нерухомості, приватні стипендії для дитини, інвестиційні програми на різні терміни та в різних валютах, оформити приватну пенсійну програму та ін.
  • придбати стахування на авто, медичне страхування, власної нерухомості та бізнесу, при виїзді за кордон, страхування життя та втрати працездатності, страхування при нещасних випадках, професійних ризиків, корпоративні страхові поліси та усі інші види стахових полісів.
  • отримувати сервіс протягом багатьох років на усі отримані у нас види послуг. Сервіс — це ряд унікальних послуг, завдяки яким ми повністю відстоюємо інтереси клієнтів у питаннях обслуговування, зміни чи закінчення їх фінансових договорів!

Відгуки