Івано-Франківська обласна федерація "Зендокай Карате-До"

Зендокай Карате-До - фото
вулиця Чорновола, 56
(У приміщенні бійцівського клубу "Samurai")
вулиця Василя Стуса, 37а
вулиця Гетьмана Мазепи, 90
вулиця Тролейбусна, 13
вулиця Незалежності, 83
вулиця Вовчинецька, 34
с. Крихівці вул. Двірська, 30
смт. Лисець
вулиця Пилипа Орлика, 10
смт. Солотвин

Інформація

Що таке Зендокай Карате-До?

Зендокай Карате-До — це змішане бойове мистецтво, основою якого є традиційне японське карате. Воно включає в себе удари руками, ногами, техніки кидків та захватів, також дозволені больові та задушливі прийоми, боротьба в стійці та партері. Незважаючи на велику кількість фізичних напрацювань, головною метою Зендокай карате є збалансування розуму й тіла для підвищення свого зовнішнього і внутрішнього потенціалу.

Федерація Зендокай будо карате була заснована в 1999 році, у Японії, великим майстром карате Озавою Такаші. Існує близько 110 залів Зендокай карате у Японії, у яких тренуються понад 12 000 учнів.

Ми проводимо навчання для дітей та дорослих і забезпечуємо учням не лише фізичний, а й духовний розвиток. Наші тренери є висококваліфікованими майстрами бойових мистецтв, що здійснюють навчання згідно з всіма традиціями. Тут ви зможете перейняти їхній багаторічний досвід, що дозволить вам оволодіти бажаним вмінням.

За минулий час, було проведено велику кількість різних семінарів та зборів з федераціями інших бойових мистецтв. Учні школи Зендокай карате також приймають участь у багатьох професійних змаганнях, таких як Pancrase, Shootboxing, ZST, Jewels та інші.

У 2015 році була заснована Українська федерація Зендокай карате з відділеннями у м.Вінниця, м.Івано-Франківськ, м.Хмільник, м. Обухів. А також у нас з’явились локації в м. Київ, м.Одеса, м.Чернігів.

Приходьте та оволодійте новим бойовим мистецтвом у федерації «Зендокай Карате-До».

Ми пропагуємо здоровий та свідомий спосіб життя, тому кожен хто почне з нами займатись навчиться визначати правильні орієнтири, досягати своїх цілей та бути справді сильним у різних сенсах.

Відгуки