Гроно трансфер

Гроно трансфер - фото

Інформація

«Гроно трансфер» («Grono transfer»)

Подорожуйте з Гроно!

 

Наша команда — це, вже роками спрацьована група людей, які займаються перевезеннями в прикарпатському регіоні. Основними критеріями нашої роботи є: безпека, оперативність, комфорт.

Ми працюємо на ринку автоперевезень уже більше 2-ох років, і за цей не досить великий проміжок часу вже встигли заробити хорошу репутацію серед замовників, а також базу постійних клієнтів.

Основними критеріями нашої роботи є вчасність, швидкість та безпека перевезень, прості і зрозумлі тарифи. Замовте авто онлайн і будьте певні, що у назначений вами час у визначеному місці вас зустріне водій, який допоможе з вашим багажем, безпечно і швидко доставить вас до місця призначення. Також ми потурбуємося про ваші додаткові потреби: дитяче крісло, кріплення для лижного спорядження, додаткове місце для великогабаритного багажу, послуги екскурсовода, організація екскурсій.

Основними напрямками нашої роботи є:

-         перевезення VIP класу

-         трансфери «стандарт»

-         обслуговування екскурсій, конференцій чи корпоративів.

Наш автопарк налічує більше 15 автівок різного класу, серед яких ви завжди зможете знайти саме ту автівку, яка відповідатиме вашим вимогам і вашому статусу.

Відгуки