Пивоварня "Brater"

Brater - фото
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд10:00 - 22:00Без перерви

Інформація

«Brater» — це пивоварня крафтового пива, яке готується в відкритих бродильних чанах, відповідно до чеських рецептів та на чеському обладнанні. Також, перевагою цього методу бродіння є можливість збору гіркої піни дріжджів на поверхні ферментованого пива, що не дозволяє їй потрапити в молоде пиво і  забруднити його гірким смаком. Після бродіння молоде пиво переливається у горизонтальні танкери на період доброджування. Ми їх називаємо лежаками, де пиво спить. На цьому етапі воно має час збалансуватися та карбонізуватися. Цей метод виготовлення пива старовинний та складний. 
Напій вважається готовим до вжитку на 35-45 день, а отже мав достатньо часу «відлежатися». Тому воно пінне, легке та має насичений смак. Для того, щоб виготовити справді добре пиво, фахівці «Brater» перейняли досвід чеських колег і обирають якісні складники, правильну воду та перевірену технологію. Саме завдяки такому детальному контролю кожного етапу, вдається досягти неперевершеного смаку та аромату хмільного напою. Нам не потрібно 400 років, щоб зварити класне пиво для легкої дружньої розмови. Тож, збирайте друзів і го на «Brater»!

Пивко в розливі: 
Hoppy Lager — яскраве цитрусове пиво з відтінками квітів і поєднання хмелів зробило його таким, від якого неможливо відмовитись. (4,2% об.)
Czech Pilsner — легкий лагер, зі щільною пінкою, яке добре збалансоване для нормального пиття. (4,2% об.)
Bohemian Pilsner  — солодові нотки, поєднані з гірким фінішем для любителів чеської 12ки. (4,8% об.)
Tomash Weissbier  — унікальне пшеничне пиво, з солодкавим тілом та спокійним ароматом. (4,5% об.)
Dark Lager — "смажене" пиво з легкою гірчинкою, нотками кави, шоколаду та карамелі. (4,4% об.)
Baltic Porter — приємно зігріваюче пиво, що з кожним ковтком змінюється від кави до карамелі та солоду. (7% об.)
Cold IPA —  насичений смак тропіків з солодовими тонами. (6% об.) 
New Zealand Pilsner — тропічний трав'янистий хміль зі смаком білого винограду.(4,8% об.)
Щоб вам було зручно купувати пиво і смакувати ним у затишній атмосфері, працює декілька локацій цього виробника. Там можна придбати напій на розлив. А до пива вам запропонують різні снеки: сушену рибу, горішки та ін. Окрім пива, ви можете спробувати смачні українські вина у пляшках і на розлив. 
Додавайте хмільного смаку своєму відпочинку разом із «Brater»!

Відгуки