АС-КОМ ГРУП

АС-КОМ ГРУП - фото
вулиця Шота Руставелі, 1Б
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:0013:00 - 14:00
Сб09:00 - 14:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

Компанія «АС-КОМ» успішно працює на будівельному ринку України з 2007 року. Сфера діяльності компанії — виконання великого спектру будівельних та монтажних робіт.

Компанія «АС-КОМ» пропонує:

  • Розробку дизайну та проектної документації.

Оригінальний дизайн та якісний, продуманий проект — це перший крок на шляху до втілення будівельної ідеї в життя. Компанія «АС-КОМ» пропонує послуги з розробки дизайну та проектної документації різного роду складності для промислових та громадських об’єктів. Від досвідчених дизайнерів ви отримаєте багато рекомендацій та порад, зможете висловити свої побажання. Висока кваліфікація та досвід співробітників компанії дозволяє виконувати складні види робіт швидко та якісно.

  • Склопрозорі фасадні системи.

Це комплексне рішення для реалізації багатьох архітектурних та дизайнерських завдань. Склопрозорі фасади, зберігаючи високі показники теплоізоляції, дозволяють забезпечити максимальні світлопропускні властивості та створити відчуття простору, а різноманіття конфігурацій та велика гама кольорів нададуть чудового вигляду споруді. Склопрозорі фасадні системи успішно застосовують при склінні торгових центрів, бізнес-центрів, адміністративних будівель, готельних комплексів, транспортних терміналів та спортивних споруд.

  • Вентильовані фасадні системи.

Це сучасне архітектурне рішення оформлення екстер’єру будівель. Головні причини їх застосування — необхідність у якісному захисті будівлі від зовнішнього впливу, забезпечення високого рівня теплоізоляції. Основні переваги вентильованих систем: стильний вигляд, можливість комбінування різних колірних та фактурних рішень, відмінний рівень теплоізоляції та звукоізоляції, ефективна вентиляція стін будівлі, стійкість, довговічність, екологічність та ін.

  • Модульні стінові панелі.

Популярний матеріал для облаштування зовнішньої конструкції стін каркасної споруди. Ці панелі використовуються для зведення виробничих, складських та інших промислових економічно вигідних споруд у мінімальні терміни. Існують сендвіч панелі, які є матеріалом для облаштування стін і можуть використовуватись як покрівельний матеріал, та ПС панелі — несучий стіновий С-подібний профіль, на який монтується утеплювач та зовнішній облицювальний матеріал.

  • Алюмінієві віконно-дверні конструкції —альтернативна система скління.

Дозволяють створювати складні конструкції (піраміди та конуси), забезпечують високий рівень герметичності, теплоізоляції, звукоізоляції. Висока гнучкість конструкторських рішень при використанні алюмінієвих систем дає дизайнерам додаткові можливості в оформленні торгових, розважальних і ділових центрів, спортивних, концертних, виставкових і готельних комплексів, аеропортів, вокзалів, зимових садів, балконів, а також сучасних житлових будинків.

  • Металопластикові віконно-дверні конструкції.

Це оптимальний варіант для будівництва та реконструкції будівель. Причина цього — високі експлуатаційні властивості та доступна ціна. Переваги: герметичність, довговічність, стійкість до впливу атмосферних явищ, простота у догляді, зручність використання, екологічність, широкий ціновий діапазон, можливість отримати бажану форму вікна, широкий спектр кольорів.

  • Скляні віконно-дверні конструкції.

Застосування цих виробів є досить новим, але популярним та зручним видом скління, що використовується в індивідуальному будівництві та ремонті, декоративному оформленні та реконструкції котеджів, офісних приміщень, торгових центрів тощо.

  • Ворота, ролети, шлагбауми, інші огорожі.

За останні десятиліття конструкція цих систем зазнала суттєвих технічних змін та пройшла модернізацію, а завдяки сучасним технологіям та застосуванню систем автоматизації, змінився і спектр їх застосування. Складно назвати галузь діяльності, де не використовувалися б ворота чи інші системи для захисту й огорожі.

  • Зовнішня реклама.

Ми запропонуємо як простий економічний варіант зовнішньої реклами, так і вироби середньої складності чи ексклюзивні престижні вироби. У будь-якому разі наша продукція ідеально відповідатиме сучасним вимогам щодо якості.

Відгуки