Будівельна компанія "Спілка забудівників"

Спілка забудівників - фото
вулиця Княгинин, 44
(Офіс)
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт08:00 - 17:00Без перерви
Сб08:00 - 12:00Без перерви
НдВихідний
вулиця Семена Височана, 18
(Відділ продажу)
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт08:00 - 17:00Без перерви
Сб08:00 - 12:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

У будівельній індустрії Прикарпаття вагоме місце займає Івано-Франківська “Спілка забудівників”.

Вона була створена у 2006 році для будівництва житлових будинків, об’єктів соціально-культурного призначення в місті Івано-Франківську.
Вже кілька років ми співпрацюємо з постійними виробниками: цегли, залізобетону, вікон, та інших будівельних матеріалів. Це дозволяє здійснити відповідну підготовку перед початком будівництва, закумулювати потрібні фінансові ресурси, що унеможливлює нашу залежність від будь-яких ризиків, економічних потрясінь в країні.

Ми є фінансово незалежними, будівельні роботи здійснюємо на високоорганізованому технологічному рівні, наперед знаємо про можливі недоліки, які можуть проявити себе навіть після здачі будинку в експлуатацію.
Ми виконуємо повний цикл підготовчих, будівельних, організаційних робіт, забезпечуємо виготовлення та вручення власникам квартир та об’єктів соціальної сфери документів на право власності на придбану нерухомість.

В період з 2006 року по сьогодні, ми збудували та здали в експлуатацію 15 житлових будинків, загальною кількістю понад 1 400 квартир.
За роки своєї діяльності ми отримали великий досвіт в будівництві багатоповерхівок у нашому місті. Насамперед ми сформували професійний колектив будівельників.
Роботи із зведення будинків ми виконуємо впродовж одного року.

“Спілка забудівників” від самого початку підтримувала ідеї “Теплого Міста”. Вони акцентують на тому, що Івано-Франківськ – це прекрасне місто, розташоване у самому центрі Європи: “Ми беремо активну участь у формуванні міста завтрашнього дня”.
 

Відгуки