Автомаг "Світ акумуляторів"

Автомаг "Світ акумуляторів" - фото
вулиця Угорницька, 10а
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:00Без перерви
Сб09:00 - 16:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

Автомаг «Світ акумуляторів» (ПП «Ерма» або «Світ акумуляторів») готовий задовольнити широкі та різноманітні потреби автовласників у якісній та надійній продукції для вашого автомобіля, а також супроводжуючим сервісом.

Ми впевнені — співпраця з нами гарантуватиме вам комфортну їзду та безпеку на дорогах.

Наші переваги: величезний вибір, гарантійне обслуговування і якісний сервіс придбаного товару. Постійна наявність широкого асортименту продукції, регулярне оновлення, консультації та фахова допомога. Через те, що ми займаємось гуртовими продажами, в нас ви знайдете актуальний та якісний товар.

Автомаг «Світ акумуляторів» здійснює гуртовий і роздрібний продаж автомобільних шин, мастил, автохімії, та інших розхідних матеріалів. У нас великий вибір цієї продукції для автомобілів різних марок, є різні розміри та варіанти. Також завжди доступна функція «під замовлення» потрібного типорозміру та бренду, якщо ви маєте якісь особисті вподобання, або потребу допарувати шини. Доставку необхідних автозапчастин до вітчизняних та імпортних транспортних засобів здійснюємо від 1-го дня.

Також у продажі є широкий вибір акумуляторів. Надаємо на них гарантію та забезпечуємо обслуговування та ремонт акумуляторів.

Ми допоможемо вам підібрати саме те, що вам потрібно.

Відгуки