Агентський офіс "Тієнс Україна"

Тієнс Україна - фото
вулиця Незалежності, 4, офіс 502
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:00Без перерви
Сб10:00 - 15:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

«Tiens» — це корпорація «Тяньши» і підпорядковані їй структури в різних регіонах світу під назвою Tiens (Тієнс), Tianshi (Тяньши).

ТОВ «Тієнс Україна»офіційний представник Корпорації «Тяньши» в Україні.Корпорація «Тяньши» була заснована в 1995 році у м. Тяньцзінь, Китай, паном Лі Цзіньюанем. На даний час  у результаті злиття виробничого, комерційного і фінансового капіталів, корпорація «Тяньши» перетворилася на велику транснаціональну компанію, що розвиває свій бізнес у таких галузях, як прямий продаж, біотехнології, охорона здоров'я, туризм та готельний бізнес, освіта, електронна комерція, інвестиції, нерухомість.

Корпорація «Тяньши» веде свій бізнес у 190 країнах світу; у 110 країнах і регіонах світу були створені її філії; співпрацює із провідними підприємствами багатьох країн. Асортимент продукції «Тяньши» налічує понад 1 000 найменувань, які випускаються у чотирьох напрямках: дієтичні добавки, оздоровчі прилади, косметичні засоби, засоби по догляду за домом.

Окрім дієтичних добавок та БАДів компанія займається оздоровчою продукцією, яка іде тільки для ООН в 190 країнах світу. Сьогодні продукція компанії входить в 500 найбільших брендів світу. Вся продукція направлена та виготовлена з філософією китайської традиційної медицини: взяті сучасні високі американські технології із поєднанням рецептів тибетських монахів, які розробляли продукцію для імператорів. До 95-го року продукція існувала і в СРСР, але була призначена тільки для високопосадовців, космонавтів, особливих підрозділів спецназу та олімпійських спортсменів завірених по списку Верховної Ради. Тому зараз компанія «Тієнс Україна» вивчає нутриціологію, тобто навчає правильному харчуванню. На сході препарати які випускає компанія «Tiens» вважаються медичними препаратами природного походження, які ідуть на відновлення організму.

Завдання компанії:

  • забезпечити всіх споживачів якісною продукцією;
  • можливість здобути освіту закордоном;
  • покращити і полегшити  життя суспільства;
  • удосконалити розвиток здорового способу життя суспільства.
Продукція Тієнс

Дієтичні добавки (капсули кальцію,порошок з високим вмістом кальцію, капсули з цинком, капсули хітозаном, чай Тієнс, порошок з кальцієм для дітей, таблетки для покращення зору, капсули з вмістом селена, пігулки з полівітоміном В, прополіс, сироп із фруктозанів, дієтична добавка, полієн з обліпиховою олією та вітаміном Е.

***

***

Метою задоволення потреби людського організму в раціональній пропорції кальцію китайська корпорація «Тяньши» виробляє багато продуктів, збагачених кальцієм, з оздоровними властивостями. Кожний, хто вживає БАДи «Тяньши», повинен зрозуміти природу цього продукту і принципи його застосування. Слід пам'ятати про три основних напрями впливу БАДів «Тяньши» на організм людини:

  1. «Очищення» — детоксикація, виведення з організму вільних радикалів, токсинів, солей важких металів, радіонуклідів, очищення від слизу та шлаків, які спричиняють старіння людини і т. ін. (БАДи — «Хітозан», «Подвійна целюлоза», «Антиліпідний чай»).
  2. «Поповнення» — усунення дефіциту мікро- і макроелементів, вітамінів, амінокислот, поліненасичених жирних кислот та інших важливих нутрієнтів з врахуванням фізіологічних потреб, відновлення нормального обміну (метаболізму) і функції кожного органу та його систем (лінія БАДів біокальцію, «Біоцинк», «Біозалізо», «Спіруліна»).
  3. «Відновлення» — саморегуляція і стабілізація функцій всіх органів і систем, повернення здоров'я з допомогою активізації резервних сил самого організму (БАДи — «Кордицепс», «Вейкан», «Ікан», «Холікан»).

Оздоровчі препарати

Засоби гігієни:

Шампуні для пом'якшення і гладкості вашого волосся, кондиціонер  для захисту волосся від зовнішнього середовища, для блиску і краси вашого волосся.

Серія Prime U :

Серія косметики Prime U  розроблена на основі традиційного китайського підходу до філософії краси — обов'язкове внутрішнє харчування і зовнішній догляд. Натуральні складники, що містяться в косметичній серії Primе U, із застосуванням новітніх досліджень, технологій і досягнень, безсумнівно, відновлять здоров'я вашої шкіри, збережуть молодість, і допоможуть проявити внутрішню красу. Пружна і без зморшок шкіра обличчя назавжди зробить ваш вік таємницею для оточуючих. Омолоджуюча серія косметичних засобів для шкіри Prime U від TIME SHADOW ® («Тяньши») складається з п'яти елементів. Для досягнення високого ефекту омолодження шкіри рекомендується комплексне застосування засобів даної серії.

Серія засобів по догляду за шкірою з обліпихою 

Для догляду за шкірою компанія «Тяньши» розробила і випустила серію виключно ефективної косметичної продукції з екстрактом обліпихи крушевидної. Основні інгредієнти: масло обліпихи крушевидної, масло ши, масло купуасу, масло жажоби, оливкову олію, імбир. Чудодійні засоби цієї серії, швидко  покращать стан вашої шкіри та дозволять кожному її сантиметру сіяти молодістю і красотою.

Есенція для привабливості шкіри

Недосипання та постійна психологічна напруга створюють загрозу для зовнішнього вигляду шкіри, роблять її сухою, зі зморшками і потемнівшою. Створена за допомогою високих технологій есенція захищає і глибоко зволожує шкіру, повертає її молодість. Запатентовані компоненти швидко та ефективно сповільнюють старіння шкіри. Глибоко проникаючи в шкіру вона повноцінно живить клітини і наповнює їх енергією. Есенція для привабливості шкіри — це джерело молодості та краси.

Зубна паста з китайськими цілющими травами «Orecare»

Зубна паста Orecare з м'ятним смаком містить екстракти саркандри гладкою, жимолості японської, квіток дикої хризантеми. Являється профілактичним засобом проти стоматитів, кровоточивості і чутливості ясен, неприємного запаху в роті. Ефективно підвищує міцність зубної емалі і кислотну стійкість зубів, перешкоджає виникненню карієсу і запалень кореневої частини зубів

Прокладки жіночі гігієнічні Active oxygen & Negative ion «AIRIZ»

Завдяки м'якому всмоктуючому й абсорбуючому шарах, жіночі гігієнічні ультратонкі прокладки гарантують відчуття комфорту і чистоти до і після менструального циклу. Надають антибактеріальну дію, знімають запальні процеси, покращують імунітет, нормалізують процеси внутрішньої секреції та обміну речовин, знищують шкідливі мікроби і бактерії, усувають неприємні запахи.

Відгуки