Бомбетель

Бомбетель - фото
вулиця Василя Стуса, 17а
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб10:00 - 18:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

Магазин-гуртівня «Бомбетель» пропонує ортопедичні матраци гуртом та в роздріб від провідних виробників України за доступними цінами.

Широкий вибір матраців та аксесуарів для сну, які пропонує компанія «Бомбетель» упродовж багатьох років, надає своїм покупцям товари, в яких втілилися яскраві мрії про винятковий відпочинок. Володіючи прекрасними ортопедичними властивостями, матраци дарують вам глибокий, спокійний сон та швидко відновлюють сили.

«Бомбетель» — це величезний майданчик матраців основних  виробників України. Кожен матрац обов'язково має гарантійний талон і технічний паспорт. Товар відповідає всім міжнародним стандартам якості.

Наші менеджери нададуть вам повну консультацію і допоможуть вибрати потрібний ортопедичний  матрац за цінами, нижчими від магазинних. А постійні знижки та бонуси зроблять покупку по-справжньому приємною і, повірте, ви до нас звернетесь ще не раз. Адже у нас є все, що зможе зробити ваш дім затишним.

Дерев’яні меблі. 

Меблі з натурального дерева, виконані в класичному стилі, «під старовину», завжди вражали своєю шляхетністю, надійністю, довговічністю.

Спальні, вітальні, передпокої, столові комплекти — основні групи меблів, що ми пропонуємо вашій увазі, неодмінно будуть прикрасою кожного помешкання.

Пропонуємо меблі тільки з натурального дерева (масиву). У наших виробах використовуються виключно високоякісні матеріали та надійна фурнітура провідних фірм у Європі. Додатково в нас ви можете замовити меблі за індивідуальними проектами для реалізації своїх сміливих дизайнерських рішень.

Живи комфортно вибираючи екологічно чисті меблі з натурального дерева! 

Корпусні меблі.

До вашої уваги також корпусні меблі, які гармонійно впишуться в інтер’єр, створять затишок у вашій оселі та будуть надійно виконувати свою практичну функцію.

Пропонуємо для вас широкий асортимент, а також виготовлення корпусних меблів різної складності, починаючи з прихожої, кухні, вітальні, спальні та закінчуючи багатофункціональними шафами купе.

«Бомбетель» пропонує корпусні меблі від виробника, які поєднали в собі вигідне співвідношення ціни та якості!

Корпусні меблі під замовлення:

  • Кухні;
  • Спальні;
  • Прихожі;
  • Дитячі;
  • Шафи-купе;
  • Передпокої, вітальні;
  • Офісні меблі;
  • Столи;
  • Тумби, комоди;
  • Індивідуальні проекти для дому та бізнесу.

М’які меблі.

У нас ви можете також придбати м'які частини за доступними цінами від провідних українських виробників Тут представлений великий асортимент меблів!

Приходьте до нас і  наш менеджер надасть вам кваліфіковану консультацію щодо моделі, кольору та технічних характеристик меблів, які вас зацікавили.

«Бомбетель» — висока якість, ціни від виробника, індивідуальний підхід до кожного клієнта!

Відгуки