Gorgany

Gorgany - фото
вулиця Мулика Михайла (Гаркуші), 35
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт10:00 - 20:00Без перерви
Сб10:00 - 18:00Без перерви
Нд11:00 - 17:00Без перерви

Інформація

ІНФОРМАЦІЯ ПРО ПРОКАТ ---->>> виберіть місто в переліку Івано-Франківськ

8 років успішної роботи в Івано-Франківську, це свідчення довіри клієнтів та партнерів до нас. Надаємо широкий спектр послуг: ПРОДАЖ, ПРОКАТ туристичного, гірськолижного спорядження. 

В магазині працює ЗИМОВИЙ ПРОКАТ (ціни сезону зима 21-22):

Впевнені, сучасна електронна форма бронювання Вам допоможе добре підготуватися до зимового сезону, а також до передноворічних та новорічних свят.

прокат захисного спорядження (шорти - 50 грн/доба)
прокат лавинного спорядження (біпер, щуп, лопата)  - від 200 грн/доба
прокат снігоступів  -від 100 грн/доба залежно від моделі
прокат туристичного спорядження (немети, спальники, каремати, наплечники) 

Компанія «Gorgany» розпочала свою діяльність у 2005 році. Сьогодні в ній працює понад 50 осіб в різних містах України. Основною спеціалізацією є роздрібна та гуртова торгівля товарами для туризму, альпінізму, гірськолижного спорту, активного відпочинку.

► "Gorgany" - офіційний представник в Україні світових та європейських виробників туристичного спорядження Salewa, Osprey, Trimm, Zamberlan, Wind X-treme, Lasting, AustriAlpin, Rock Technologies, Alpine Pro, Exped. Крім того, компанія розвиває власний бренд спорядження - Turbat.

 

Працюємо без вихідних і без обідніх перерв - на це немає часу.

 

Ми завжди раді допомогти вибрати спорядження будь-кому - професіоналам чи новачкам. Ви не зобов'язані у нас щось купувати, лише, якщо захочете. Не маєте змоги прийти, тоді просто зателефонуйте: 068 427 2525 (магазин) / 068 327 2525 (прокат) 
Наші постійні клієнти цінують стосунки взаємодовіри, кажуть, що в магазині приємна і непересічна атмосфера. Заходьте і переконайтесь, що тепер для того, аби отримати якісний товар чи послугу.
Завітайте до нас, і ви відчуєте всі переваги живого спілкування та огляду товару на місці.

 

► Якщо ви зробили свій вибір на нашому сайті gorgany.com, але товару не виявилось в магазині - це не проблема, ми привеземо його за наш рахунок наступного дня.
► Якщо ви з далеку і не маєте змоги приїхати за своїм замовленням, ми відправимо товар в будь-яке найближче до вас відділення Нової Пошти, знову ж таки - за наш рахунок. Просто подзвоніть і ми про все домовимося.
► Хочете випробувати намет чи спальник перед купівлею? Все просто - візьміть на прокат. Якщо сподобається і таки надумаєте купити, за оренду сплачувати не потрібно http://www.gorgany.com/prokat


 

Наша команда щодня працює над власним розвитком і ставить нові цілі. Своєю роботою ми прагнемо надихнути людей пізнавати широкий і великий світ довкола. Віримо, що люди, які мандрують - щасливіші.

Ми постійно сприяємо найрізноманітнішим ініціативам активного відпочинку. Для нас важливо підтримувати наших однодумців. Ми співпрацюємо з міською владою в напрямку збереження довколишнього середовища, де наші клієнти і ми проводимо дуже багато часу.
 В магазині періодично відбуваються зустрічі альпіністичної школи, майстер-класи, фото та відео-огляди на туристичну тематику.

Наша група у ФБ - https://www.facebook.com/Gorgany/

Інстаграм - www.instagram.com/gorgany_if  

   

Відгуки