Тенти-Левченко

Тенти-Левченко - фото
с. Микитинці вул. Юності, 62а
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

Виробнича компанія"Тенти-Левченко"являється однією з провідних фірм по виготовленню автомобільних тентів та інших виробів з тканини ПВХ в м.Івано-Франківську та всьому західному регіону України. Компанія започаткована в 2005р. Наш колектив складається з кваліфікованих спеціалістів з багаторічним досвідом роботи.
Своя виробнича база, найкращі постачальники матер"ялу і комплектуючих, кваліфікований персонал - ось умови, які дозволяють запропонувати нашу продукцію по мінімальним цінам.

За останні роки"Тенти-Левченко"напрацювала досконале вміння швидкої реалізації різних нетипових проектів.
Компанія  "Тенти-Левченко"займається виготовленням, продажем та ремонтом тентів різних розмірів та форм.

Ми зробимо для Вас, як  штори для автомийки, складу так і ексклюзивні штори для альтанки, літніх терас, а наші майстри зроблять їх монтаж на місці з врахуванням місцевості.

Використовуємо тканину ПВХ(комп.Sio-line Бельгія) і тентове скло

Тентові штори для відкритих майданчиків і альтанок-самий оптимальний варіант для того, щоб зберегти шарм відпочинку на повітрі і, в той же час, захистити себе від непогоди в будь-яку пору року.

Наше тентове виробництво може виконати будь-яке замовлення:

- тенти для автомобілей,причепів, фур.
 Приймаємо замовлення на виготовлення

- тентових палаток,накриттів для басейнів.виставочних павільйонів.літніх терас, навісів, дашків, банерів, накидок для зерносховищ.
 Професійно виконаємо ремонт автотентів всіх марок.

Безкоштовно надаємо консультативну підтримку.
Індивідуальний підхід до кожного замовника, помірні ціни, високоякісніматер"яли і фурнітура ,сучасні технологіЇ, високий рівень спеціалістів виділять нас серед інших,майстри зроблять замір та дизайн по Вашому бажанню.

Відгуки