Tattoo studio

Tattoo studio - фото
вулиця Тичини, 1, офіс 1
(4 поверх)
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб10:00 - 18:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

Салон тату Tattoo-Studio об'єднує професіоналів найвищого рівня в області татуювання та пірсингу. Ідея студії не полягає в конвеєрному виробництві низькопробних художніх робіт — ми орієнтуємося на ексклюзивні роботи за індивідуальними ескізами, допомагаємо нашим клієнтам утілити в життя їхні власні ідеї, пропонуємо авторські малюнки наших майстрів.

Наші майстри постійно стежать і користуються передовими технологіями, обладнанням та витратними матеріалами.

Виконуємо пірсинг та перманентний макіяж.

Ми уважно ставимося до питань безпеки наших клієнтів, не економимо на засобах і способах дезінфекції та стерилізації. Ви ніколи не побачите наших майстрів за підрахунками грошей чи розмовами по телефону в рукавичках.

Tattoo-Studio — студія художнього татуювання та перманентного макіяжу.

Працюємо в різних стилях татуювання:

Old school       Graphics        Minimalism

New school     Black tattoo    Realism 

Повідомляємо,що нанесення татуювання відбувається тільки особам 18+

Якщо кортить зробити татуювання і ти неповнолітній(-ня) тоді ОБОВ'ЯЗКОВО з дозволом батьків!!!

Нова процедура! Карбоновий пілінг!

Лазерний пілінг з карбоновим наногелем: пілінг і омолодження в одному флаконі.

Карбоновий пілінг є чудовою косметологічною процедурою, яка допомагає позбутися від різних проблем зі шкірою, і виконується він різними засобами. В арсеналі сучасного косметолога є десятки способів видалити змертвілі клітини, щоб запустити процес відновлення і регенерації. Лазерний карбоновий пілінг — один з таких методів, який успішно застосовується, не зважаючи на той факт, що розроблена технологія порівняно недавно.

Суть методу і його переваги.

Лазерний карбоновий пілінг поєднує в собі дію лазерного променя і ефект фотоомолодження. Нюанс цієї процедури — спеціальна гель-маска, в складі якої є наночастки діоксиду вуглецю, в зв'язку з чим наногелем отримав назву карбонового (від слова «вуглець»).

Терапевтичний ефект наногелю заснований на його здатності глибоко проникати в шкірні шари, пов'язувати клітини епідермісу, а також притягувати залишки шкірного сала і бруд. Метод прекрасно підходить для лікування вугрової хвороби, нормалізації ліпідного обміну шкіри. Лазерний вплив, в свою чергу, випаровує відмерлі клітини, стимулює вироблення колагену і еластину, знищує патогенну мікрофлору, вирівнює колір і рельєф шкірного покриву.

Сама маніпуляція проводиться у 2 етапи:

На область впливу наноситься наногелем, а потім після його висихання проводиться лазерна обробка неодимовим лазером, який «підриває» наночастинки гелю. Комплексний вплив лазерного променя і вуглецевого наногелем прискорює відторгнення мертвих клітин. Цей етап дозволяє очистити поверхневі шари, але не робить свого впливу на більш глибокому рівні.

Другий етап потрібен для глибокого прогрівання тканин з метою посилення процесів регенерації та вироблення колагену, еластину і гіалуронової кислоти. З цією метою проводиться лазерний фототермоліз.

Багатьох цікавить, які відчуття випробовує пацієнт? Таке питання пов'язаний з тим, що більшість пілінгів пов'язані з почуттям печіння, дискомфорту або болю. Але розвиток естетичної медицини не стоїть на місці, тому розробники методу домоглися того, що карбоновий пілінг не заподіює дискомфорту, крім відчуття тепла. Цей факт є безсумнівним плюсом і робить процедуру найбільш привабливою для пацієнтів.

Крім цього, до переваг методу відноситься його універсальність, тобто можливість застосування при наявності декількох проблем. Так, наприклад, шкіра може бути жирною, пористою і в'ялою одночасно. Проведення карбонового пілінгу позбавить пацієнта відразу від підвищеної жирності і перших ознак старіння.

Таким чином, можна виділити кілька переваг, до яких відносяться:

  • Комфортність і безболісність.
  • Бактерицидний і протизапальний ефект.
  • Універсальна дія карбонового наногелю.
  • Звуження великих пір і зменшення вироблення шкірного жиру.
  • Омолоджувальний ефект.

Показання і протипоказання до проведення карбонового пілінгу.

Показання такі:

  • Вугрі і наявність комедонов.
  • Ранні ознаки старіння і фотостаріння.
  • Підвищена жирність і великі пори.
  • Наявність пігментних плям.
  • Нерівний колір і структура шкірних покривів.

Протипоказання такі:

  • Онкопатологія.
  • Період вагітності і годування груддю.
  • Хронічні запальні процеси на шкірі.
  • Наявність келоїдних рубців.
  • Проведення лазерного пілінгу з карбонової суміші.

Бажано перед сеансом усунути всі вогнища запалення, особливо хронічні. Також необхідно з'ясувати, чи немає індивідуальної гіперчутливості у пацієнта на карбонову кислоту. Шкіру перед процедурою очищають антисептичними засобами, а потім на неї наноситься наногелем. Після підсихання гелю шкіру обробляють лазерними імпульсами, які стимулюють мікропроцеси, що проходять в глибоких шарах.

   

Відгуки