ТехноКарпати

ТехноКарпати - фото
вулиця Степана Бандери, 2
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт08:30 - 18:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

Компанія «ТЕХНОКАРПАТИ» розпочала свою діяльність у місті Мукачево в липні 2004 р. Торговий центр був відкритий після реконструкції заводу «Карпати», проведеної в 2004 р. Внутрішній вигляд будівлі був повністю модернізований під сучасний торговий комплекс, площа якого склала більше 3000 кв.м . На сьогоднішній день торговий центр займає 4 рівня:

1 РІВЕНЬ - МЕБЛЕВИЙ САЛОН

2 РІВЕНЬ - СИСТЕМИ ОПАЛЕННЯ ТА ВОДОПОСТАЧАННЯ

3 РІВЕНЬ - ПОБУТОВА ТЕХНІКА

4 РІВЕНЬ - САНТЕХНІКА

            У 2005 році на базі торгового центру починає свою роботу сервісна служба - ТОВ «Віком», створена для забезпечення гарантійного та післягарантійного обслуговування побутової техніки, систем опалення та водопостачання. У тому ж році починає роботу монтажна служба і власна служба логістики, яка на сьогоднішній день налічує 8 вантажних автомобілів.

Протягом 2011 року компанія «Технокарпати» відкриває свої філії в м. Івано-Франківськ та м. Воловець, Закарпатської області. Компанія планує розширення своєї мережі торгових центрів, відкриття чергового філіалу заплановано на 2012 рік у місті Львів.

 Весь асортимент, представлений в торговому центрі «Технокарпати», можна віднести до однієї товарної групи - товари для дому. Саме в цьому сегменті торговий центр - один з найбільших у Західному регіоні.

Надання високоякісного обслуговування та сервісу є основним нашим завданням. Для комфорту наших людей на території торгового центру обладнана власна автостоянка для відвідувачів, групи товарів зручно розділені за рівнями, а асортимент товарів (визнаний одним з кращих на Закарпатті за даними ЗМІ 2011р *), нараховує більше 30000 найменувань. Прагнучи до досконалості, ми не просто продаємо товари, ми створили просту і зрозумілу дисконтну систему, в якій кожна покупка, здійснена в торговому центрі - працює на наступну. До нашої дисконтної програми вже сьогодні приєдналося понад 20 000 учасників, і кількість лояльних покупців постійно збільшується.

Не менш важливим для нас є створення та розвиток могутньої сервісної служби. Сервісний центр ТОВ «ВІКОМ», що входить до групи компаній «Технокарпати», надає послуги з гарантійного та післягарантійного обслуговування. Бригади оснащені сучасними інструментами та обладнанням, а також якісними установочними матеріалами. Всі роботи проводяться у відповідності зі стандартами ТН, затверджених в Україні, для цього нами отримані необхідні ліцензії та дозволи з установки систем опалення, а також проведення ремонтних робіт. На проведені роботи надається гарантія. Наші фахівці надають різнобічну підтримку: не тільки інсталюють техніку, а й проводять інструктаж по роботі з купленими виробами, консультують покупців з усіх технічних питань. На сьогодні ТОВ «Віком» є авторизованим сервісним центром таких брендів: Віссманн, Вайлент, Арістон, Демрад, Горін, Зелмер, Лібертон, Томас, Крупс, Мулінекс, Кефаль, Ровента, Браун, Піраміда, Ката, Грета, Сатурн, Електрон, УФО , Спрут, Ардо, Беко, Вірпул, Грундфос, Снайге, Норд, Атлант, Дніпро і продовжує нарощувати технічні потужності.

Компанія не зупиняється на розвитку тільки торгового комплексу і сервісного центру, вже сьогодні для Вас працює Інтернет-магазин, покликаний заощадити Ваш час на відвідуванні магазинів. Щиро сподіваємося, що співпраця з нами залишить у Вас тільки приємні враження.

Відгуки