Народна та нетрадиційна медицина

Народна та нетрадиційна медицина - фото
вулиця Короля Данила, 16в, офіс 1

Інформація

Апітерапія (Сон на бджолах) — лікування хвороб із застосуванням живих бджіл і продуктів бджільництва. Сон на вуликах це реальність! Наша пасіка розташована Івано-Франківській обл., село Посіч.

Сон на вулику-лежанці — чудова комплексна терапія на цілий організм людини, що базується на близькому контакті із бджолиною сім`єю. Це величезне біологічне магнітне поле, під дією якого відбувається вирівнювання порушень електромагнітного поля людини, внаслідок яких виникають різні захворювання. На організм людини великий позитивний вплив має не лише живе тепло бджолиної сім’ї, але й мікровібрації, які створюються змахами крилець бджіл, що діють як вібромасаж, що, у свою чергу, позитивно впливає на нервову, кровоносну, м'язову систему, створюючи умови для самокорегування функцій внутрішніх органів.

Оздоровлення бджолами (вуликотерапія).

Можливість  спробувати на собі пряму взаємодію з бджолиною сім’єю (без прямого контакту з бджолами) не лише з оздоровчою метою (10 сеансів), але й для корекції власного енергетичного біополя (1 сеанс і більше). 

Усім цікавим та охочим дізнатись дещо більше про бджіл, їх роботу та організацію життєвого укладу пропонуємо проведення ознайомчої екскурсії, де на вас чекатиме не лише цікава та захоплююча інформація, але й насолода від перебування у мальовничому куточку незайманої природи та чистого повітря в екологічній зоні. Після екскурсії на охочих чекає дегустація наших медів з чаюванням. 

Екскурсія проводиться за попередньою домовленістю.

  • Біотерапія бджолами.
  • Мінівуликотерапія.
  • Лікування бородавок бджолами.
  • Медовий масаж.
  • Лікування п’явками.
  • Оздоровлення у бані.
  • Піраміда.

Для реабілітації після коронавірусу раді запропонувати вам екологічно чисті продукти бджільництва: 

  • натуральний мед;
  • забрус;
  • прополіс, пилок;
  • маточне молочко;
  • настойку прополісу, воскової молі, з під мору;
  • бджолиний хліб.

Проводимо лікування алергії на бджіл, враховуючи:

  • аналізи;
  • відповідну підготовку;
  • відсутність прийому гормональних препаратів.

Тривалість курсу: 6-7 тижнів з інтервалами до 4 тижнів.

Що лікує апітерапія?

  1. Нервова система: Бджолина отрута в невеликих дозах виробляє збудливий ефект, а у великих дозах – заспокоює. Ефективно допомагає справлятися з болями різного походження, володіє протисудомними ефектами. Крім того, апітерапія сприяє покращенню настрою, пам’яті, лікує безсоння. Вона знижує набряк головного мозку, підсилює мозковий кровоток. Можна за допомогою бджолиної отрути знизити алкогольну та нікотинову залежність. Застосовують його при лікуванні остеохондрозів, невритів, невропатії, заїкання, тремор кінцівок, тиків, мігрені. Допомагає при ДЦП, наслідки інсультів, грижах дисків хребта, депресії, фобії, істерія. Використовують бджолина отрута при лікуванні розсіяного склерозу, паркінсонізму, парезів, паралічів і поліомієліту.
  2. Серцево-судинна система і система кровотворення: Лікування бджолами дозволяє розширювати судини та знижувати артеріальний тиск. Вона сприяє поліпшенню роботи серця, зменшує рівень шкідливого холестерину. Бджолина отрута використовується як антикоагулянту, антиагреганти, він має антиаритмічним ефектом, призводить до збільшення об’єму циркулюючої крові. Застосовується апітерапія при таких захворюваннях: ІХС, стенокардія, наслідки інфаркту міокарда, гіпертонічна хвороба, варикозне розширення вен, тромбофлебіт судин нижніх кінцівок, аритмії, міокардити, кардіоміопатії. Допомагає також при анеміях.
  3. Дихальна система: Бджолина отрута сприяє розширенню бронхів і розрідженню мокротиння. Вона має відхаркувальний ефект. Показує відмінні результати в лікуванні хронічних бронхітів, бронхіальної астми, наслідків плевритів, пневмосклерозу.
  4. Травна система: Лікування бджолами стимулює перистальтику шлункового і кишкового тракту, роботу печінки, а також підвищує кількість вироблюваних травних ферментів, шлункового соку і жовчі. Бджолина отрута має противиразковий ефект і застосовується при лікуванні виразкової хвороби шлунка та дванадцятипалої кишки поза загостренням, хронічні гастродуоденіти, жовчнокам'яної хвороби та хронічного геморою.
  5. Опорно-руховий апарат: За допомогою апітерапії лікують деформуючий остеохондроз, інфекційні та алергічні артрити, хвороба Бехтерева, ревматоїдний артрит, м’язові контрактури та контрактури Дюпюітрена.
  6. Ендокринна система: Підсилює вироблення кортикостероїдів надниркові залози. Покращує роботу щитоподібної залози та статевих залоз. Сприяє зниженню рівня цукру в крові. Лікують: тиреотоксичний зоб, цукровий діабет 2 типу.
  7. Дерматологія: псоріаз, екзема, нейродерміт, шкірний свербіж різної локалізації, дерматити.
  8. Очні хвороби: глаукома, прогресуюча короткозорість або далекозорість, іридоцикліти.
  9. Сечостатева система: патологічний клімакс, порушення менструального циклу, трубне і гормональне безпліддя, хронічний аднексит. У чоловіків — хронічний простатит, імпотенція, аденома простати.

Протипоказання до апітерапії:

  • Непереносимість бджолиної отрути.
  • Туберкульоз.
  • Вагітність.
  • Гострі та хронічні інфекційні захворювання у період загострення.
  • Ниркова, печінкова недостатність.
  • Хвороба Адіссона.
  • Годування груддю.
  • Вакцинації (протягом одного місяця після вакцинації).

Показання

Основні показання: знижений імунітет, порушення кровообігу, захворювання ендокринної та нервової систем, підвищений або знижений артеріальний тиск, серцево-судинні та захворювання опорно-рухового апарату, стрес і депресія.

Апітерапія, це ніщо інше, як лікувальний вібромасаж. А вплив мікровібрацій є життєвою необхідністю, додають лікарі. І хоча сон на вуликах не панацея від усіх хвороб, однак відповідний вплив на організм людини сон на вуликах таки має. Тим більше під час апітерапії використовуються лише сильні та здорові бджолині сім`ї. Спати на вуликах можна починати з березня і до кінця вересня. Лікування бджолами корисне для людей після 30-40 років, крім випадків особистої нетерпимості до мікровібрації. Під час такої процедури, відновлення організму відбувається практично за 6 годин. Мікрохвилі слабо відчутні. Ефект м`який.

Користь

Лікування бджолами відновлює кровообіг і стабілізувати тиск; сон  у приміщенні, де активно працюють бджоли відновлює сили та імунітет. Через дрібну сіточку з бджолиного житла виходить чисте і цілюще повітря. Воно відмінно підходить для інгаляції. За десять хвилин його вдихання в бронхах і легенях людини гине більшість мікробів. Біля самого вулика повітря високоіонізоване, завдяки чому, потрапляючи в організм людини, воно знижує рівень вільних радикалів. А ще від бджолиної сім`ї виходить сильне біомагнітне поле, яке нормалізує всі функції організму і покращує імунітет. За якусь годину-дві на вуликах можна повністю відновити свої сили. Та й монотонне бджолине дзижчання чудово заспокоює психіку.

Сенс полягає в тому що від бджолиного рою у вулику виділяється природне тепло (приблизно 35 ° C), а гудіння бджіл і невелика вібрація вулика позитивно позначаються в цілому на організмі. Сон на вуликах добре діє на суглоби та кровоносні судини, вони самі прочищаються, сон на вуликах підвищує чоловічу потенцію.

Крім сну на вуликах, Вам доступний широкий вибір медових продуктів (мед, пилок, перга, маточне молочко, прополіс і т.д.) з нашої пасіки.

Лікування бджолами ефективний метод нетрадиційної медицини, який уже допоміг чи малій кількості наших пацієнтів.

Відгуки