Українські джерела

Українські джерела - фото
вулиця Олександра Довженка, 29г
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація


Про компанію:

Компанія «Українські джерела» пропонує мешканцям Івано-Франківська послуги по доставці бутильованої питної, екологічно чистої артезіанської води. Компанія заснована 21 січня 1998 року у м. Львові. Протягом цього часу на ринку бутильованої питної води фірма набула досвіду роботи та завоювала авторитет серед установ та організацій не тільки міста Львова, а й відкрила ряд відділень у Західному регіоні країни, зокрема і у Івано-Франківську. Серед наших клієнтів банки, страхові компанії, бізнес-центри, виробничі підприємства.

Наш досвід, професіоналізм, сучасні технології, належне обслуговування та, безперечно, висока якість природної артезіанської води гарантують міцне здоров’я вам та вашій родині.

Про воду:

Пропонована нами вода є артезіанською, видобувається зі свердловини в с.Угринів Сокальського району, Львівської області, що знаходиться на відстані 110 км від м. Львова на спеціалізованому заводі «Мінерал», що займається виробництвом бутильованої питної води. В процесі очищення вода проходить через систему фільтрів та установку зворотного осмосу виробництва фірми «ENVIRONMENTALPRODUCTSUSA, inc.». Під тиском 16 атм. вода проходить через мембранні фільтри, на яких затримуються всі шкідливі домішки, піски, осади при цьому залишається незмінною первісна структура природної артезіанської води. Вода проходить постійне тестування і відповідає існуючим стандартам якості СТУ.61.974-98, що підтверджується якісними посвідченнями на нашому сайт.

Про тару:

Доставка нашої води здійснюється в бутлях, виготовлених з полікарбонату (місткістю 18,9 л). Такий матеріал є добрим замінником скла, тому бутлі надійно витримують механічні навантаження і на противагу тарі, виготовленій з пластику, вони повністю інертні (нейтральні до речовин, які в них зберігаються) і можуть використовуватись багаторазово. Тара, якою ми користуємося, сертифікована.

Про кулери:

В наявності є широкий спектр кулерів, що продаються, а також здаються в оренду. Для оптових покупців води надаються суттєві знижки. Фірма проводить не тільки обслуговування кулерів, а також здійснює їх гарантійний та післягарантійний ремонт.

Про доставку:

Доставка води здійснюється  водіями-експедиторами нашої компанії  на наступний день після замовлення або у день замовлення, якщо замовлення подано до 9:00 у день доставки.

тел. 099-68-90-380
Івано-Франківськ, вул. Довженка, 29 Г

Замовлення приймаються за телефонами:
(0342)  54-15-30,  моб. (066) 957-85-85.

З менеджером можна погодити можливість доставки “згідно узгодженого графіку” (раз в тиждень, два рази в місяць, в Пн., Ср. та Чт., ...). В такому випадку Вам не потрібно хвилюватись за складання замовлень, доставка буде проводитись автоматично в погоджені терміни. 


Відгуки