ОсвітаПОЛЬ

ОсвітаПОЛЬ - фото
вулиця Василіянок, 22, офіс 413
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт10:00 - 17:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

Вступ та навчання до в кращих університетах Польщі. 

  • Гарантія вступу.
  • Якість навчання.
  • Європерспективи.

Польсько-українська програма «ОсвітаПоль» є офіційним представником рейтингових університетів Польщі в Україні. Програма працює з 2003 року і є засновником польського освітнього тренду в Україні. Завдання Програми — це комплексне вирішення питань, пов`язаних зі вступом, навчанням та проживанням українських абітурієнтів у Польщі. За майже 12 років діяльності завдяки «ОсвітаПоль» понад 2500 студентів вступило, навчається чи вже завершили навчання в провідних польських університетах.

Високий авторитет у польському академічному середовищі, сертифікат якості, вручений Польським Освітнім Фондом «Perspektywy», багаторічний досвід та висока якість послуг, що надаються, є запорукою великої популярності Програми «ОсвітаПоль» серед українських абітурієнтів. Якщо ви прийняли рішення здобувати освіту у Польщі, «ОсвітаПоль» надасть вам фахову та якісну допомогу на кожному етапі реалізації даної мети.

Програма підтримки студентів у Польщі «Студент Асистент» — це опіка під час навчання. Чергування працівників програми у гуртожитках, координація, інформаційна підтримка, практична допомога у вирішенні питань навчання та проживання у Польщі. Юридична підтримка і консультації під час перебування у Польщі. Допомога у працевлаштуванні та плануванні професійної кар`єри під час навчання та по його закінченні.

Також, пропонуємо курси польської мови різних рівнів (від А1 до В2).

Чудова пропозиція для лікарів від «ОсвітаПоль» — працевлаштування лікарів у Польщі!Спеціально для дипломованих лікарів і студентів-медиків ми розробили ідеальну програму підтвердження кваліфікації в Польщі.

Ми професійно підготуємо вас до різноманітних етапів процесу, що включає нострифікацію, екзамен на знання лікарської мови, проходження стажування в польській лікарні та здачу фінального лікарського іспиту. Завдяки нашій сумлінній роботі лікарі та студенти цілком зосереджуються на навчанні та успішно отримують омріяну роботу.

Сумніваєтесь, що саме польська медична система прийдеться вам до душі? Запрошуємо на ознайомчий візит до лікарні в Польщі.





Відгуки