Sofi dent

Sofi dent - фото
вулиця Чорновола, 34Б, офіс 2
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

Відомо, що для більшої частини людей зустріч зі стоматологом не приносить великого задоволення, а кожен другий взагалі відчуває страх навіть при згадуванні слова «стоматологія». У більшості випадків це пов'язано з невдалим лікуванням в минулому.

У нашій клініці ми часто зустрічаємося з такими пацієнтами і знаємо, як їм допомогти. Перш за все, пацієнт повинен відчувати, що нам не байдуже його стан, ми знаємо, що цей страх може сам стати причиною серйозних недуг з боку нервової та серцево-судинної систем. Лікарі  клініки уважно вислухають Вас на першому прийомі і підготують індивідуальну програму спеціальної підготовки до наступного візиту.

На сьогоднішній день всі захворювання зубів і порожнини рота добре вивчені, змінюються лише методи їх лікування. Вони вдосконалюються з року в рік, стаючи більш якісними, щадними, ефективними і безболісними. Ми стежимо за інноваціями в галузі стоматології та застосовуємо їх у своїй практиці, не шкодуючи на це ні часу, ні коштів. Ми маємо можливість працювати на обладнанні і матеріалах останнього покоління, що дозволяє гарантувати високоточну діагностику і якісне лікування!

Працюємо за напрямками:

  • Лікування зубів.
  • Ендодонтія.
  • Різні види  протезування.
  • Відновлювальна терапія.
  • Художня реставрація зубів.
  • Професійна гігієна та інші види стоматологічних послуг.

Красива посмішка — це в першу чергу здорові зуби, потурбуйтеся про неї разом з нами!

Відгуки