Меблі "Мега Плюс"

Мега Плюс - фото
вулиця Коновальця, 100
(ТЦ "White", 0 поверх)
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб09:00 - 18:00Без перерви
Нд11:00 - 14:00Без перерви
вулиця Тичини, 2
(ТЦ "Модель", 0 поверх)
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб09:00 - 18:00Без перерви
Нд11:00 - 14:00Без перерви

Інформація

Шукаєте якісні меблі? Вам до нас! Великий вибір продукції та зручні локації, сезонні знижки, регулярне оновлення асортименту та індивідуальний підхід до кожного клієнта... Це далеко не весь перелік наших переваг. Станьте клієнтом «Мега Плюс» і оцініть всі плюси співпраці з нами. Зараз у наявності нові моделі меблів.

Ми піклуємося про ваш комфорт, тому наші магазини розташовані у зручних місцях: на вул. Коновальця (понад 400 м²) та на вул. Тичини (200 м²). Тут ми розмістили безліч цікавих меблів саме для вашого дому. 

Погодьтесь, що меблі — невід’ємна частина вдало облаштованого інтер’єру. Адже грамотно та правильно організований простір в приміщенні — непросте завдання, при якому варто врахувати цілий ряд певних факторів. Тим паче, що від вибору меблів багато в чому залежить чи будете ви себе почувати комфортно та затишно в себе в оселі. У нашому магазині меблів «Мега Плюс» нам вдалось зібрати кращі варіанти, в яких гармонійно поєднались функціональність, якість та стиль.

Ми ретельно відбираємо меблі, які продаємо. Наше підприємство професійно займається реалізацією меблів багато років, тому купуючи меблі у нас, ви купуєте тільки якісну продукцію. До того ж, кожна одиниця товару має відповідні сертифікати якості, безпеки та надійності.

А доступна цінова політика жодним чином не свідчить про низьку якість товару. будьте певні, що всі меблі були виготовлені тільки з якісних матеріалів, професійними майстрами та ще й з використанням висококласного обладнання.

Чому обирають магазини меблів «Мега Плюс»:

  • широкий асортимент якісних готових меблів та можливість зробити індивідуальне замовлення;
  • оновлення асортименту та нові моделі меблів у наявності;
  • зручні локаціх наших магазинів;
  • обираємо тільки індивідуальний підхід до кожного нашого клієнта — ви отримаєте максимально повну інформацію про меблі, їх розміри, кольори та інше;
  • вигідні пропозиції для постійних клієнтів та регулярні сезонні знижки;
  • пропонуємо безкоштовну доставку придбаного товару по міст.

Пропонуємо:

  • м'які меблі у кожну кімнату: вітальні, прихожі, спальні, кухні;
  • дитячі меблі;
  • великий вибір шаф-купе;
  • матраци.

Для зручності наших покупців ми відкрили ще один магазин якісних меблів по вул. Коновальця, 100.

Відгуки