Автомаркет

Автомаркет - фото
вулиця Олександра Довженка, 25
(Територія авторинку)
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 17:00Без перерви
Сб09:00 - 14:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

Щоб автомобіль служив вам вірою і правдою, необхідно також піклуватися про нього: його технічний стан та зовнішній вигляд, адже це, перш за все, ваша безпека та комфорт.

Часто автовласників лякають досить високі ціни на автозапчастини, тому, щоб заощадити часто вони купують вживані запчастини. Проте, це несе досить високий ризик не лише для функціонування авто, а й для безпеки самого водія та його пасажирів.

«Автомаркет» пропонує абсолютно новий підхід до продажу автозапчастин. Саме у нас ви можете знайти високоякісні запчастини за дуже доступними цінами, адже ми турбуємося про ваші гаманці. Всі запчастини нашого магазину мають необхідні сертифікати, що підтверджують їх якість, а отже гарантують безпеку та довгі роки експлуатації.

Пропонуємо продаж:

  • запчастин до легкових авто (іномарок);
  • акумуляторів для автомобілів;

а також:

  • продаж та сервісне обслуговування скутерів.

У нас ви можете обрати необхідні запчастини, або ж замовити деталі з каталогу, адже ми працюємо під замовлення. Кожен наш клієнт може проконсультуватися з продавцем та отримати якісні та корисні поради, адже кожен наш працівник — справжній професіонал своєї справи.

«Автомаркет» — доступні ціни та висока якість.

Відгуки