ТзОВ "КСА Груп"

КСА Груп - фото
вулиця Бельведерська, 27а
(Офіс)
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:00Без перерви
Сб,НдВихідний
вулиця Чорновола, 163Б
(Виробництво)
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб08:00 - 18:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

 


Вже зараз багато будівельних компаній знають, що «КСА Груп» – надійний партнер, який відрізняється кращою в своїй галузі якістю і стабільністю. Компанія здійснює стратегію просування на ринок України нових високоякісних і в той же час економічних будівельних матеріалів, що дозволяють значно здешевити будівництво при цьому без втрати, а часто з поліпшенням якості. Це надзвичайно актуально у зв'язку з дефіцитом і дорожнечею житла в нашій країні.

«КСА Груп» пропонує:

 √ виробництво високоякісного бетону будь-яких марок;

  √ доставку бетону на будівельні майданчики замовника;

  √ виробництво фундаментних блоків.

Реалізуємо:

  √ будівельні матеріали 

  √ щебінь гранітний та андезит

  √  пісок

  √ цемент.

 

«КСА Груп» пропонує поставку товарних бетонів всіх марок, спец.бетонів, кладочних та цементних розчинів. Завод по виробництву бетонів укомплектований сучасним устаткуванням, що підтримує найвищі європейські стандарти. 

Головний будівельний елемент всіх часів був і є бетон, який протягом кілька епох заробив славу як довговічний, вогнетривкий, а також надійний матеріал. Сьогоднішній технологічний прогрес дав поштовх і будівельної промисловості, так, в тому, числі, і на виготовляються матеріали. На сьогодні, aнараховується сотні способів приготування бетону з різною щільністю, міцністю, а також водонепроникністю. Всі ці чинники залежать від призначення матеріалу і вирішення поставлених завдань для нього. Без бетону не обходиться не одне починання в будівництві, не одне зведення будівлі.

 

Відгуки