АРМБУД

АРМБУД - фото
вулиця Галицька, 67, офіс 806
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація


Компанія  "АРМБУД"  працює в області монтажу, пуску в експлуатацію та обслуговування систем опалення, водопостачання, каналізації та водопідготовки заміських будинків, котеджів, адміністративних будівель, офісних та складських приміщень, готелів та ін.
    А також являється поставником трубопровідної арматури (запірної, регулюючої, запобіжної, зворотної) провідних європейських заводів, елементів трубопроводів, фасонних деталей.
Компанія  "АРМБУД" це:
•       Комплексний підхід до об'єкта
  Ми надаємо весь спектр послуг на ринку опалення, починаючи з розрахунку, проектування, підбору обладнання, доставки його на об'єкт і закінчуючи монтажем опалення, пусконалагоджувальними роботами і сервісним обслуговуванням.
•       Висококваліфіковані інженери
  Обладнання, матеріали та тип монтажу підбирають висококваліфіковані інженери які регулярно навчаються на курсах підвищення кваліфікації. Ми не допускаємо використання на своїх об'єктах неякісного або не перевіреного обладнання.
   Ми використовуємо на своїх об'єктах нержавіючу сталь, мідь, зшитий поліетилен, металопластик, поліпропілен і ПВХ, в якості яких впевнені на 100%.
•      Внутрішній  контроль  якості монтажних робіт
   Вимоги, що пред'являються керівництвом компанії до якості проведених робіт, як правило, вище, ніж пред'являє замовник або його представники. По-перше, ми надаємо  гарантію на всі види монтажу, по-друге, багато клієнтів укладають з нами довгострокові договори, а брати на обслуговування системи, змонтовані з неякісних матеріалів з порушенням технологій і будівельних норм не в наших інтересах.
Монтаж системи опалення
 Основним показником того, що монтаж опалення виконаний якісно, ми вважаємо кількість повторно укладених з нами договорів, які підтверджують надійність наших систем і високий рівень нашого обслуговування.
•      Переваги роботи з нами:
Консультація по телефону;
Безкоштовний виїзд фахівця і складання комерційної пропозиції;
Знижка на систему опалення в залежності від обсягу устаткування;
Якісний монтаж системи згідно проекту;
Котельне обладнання має сертифікати відповідності.

Відгуки