Хеміпласт

Хеміпласт - фото
вулиця Шкільна, 16
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 17:00Без перерви
Сб09:00 - 13:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

Компанія «CHEMIPLAST» є світовим лідером з виробництва фарб, пластичних штукатурок та систем теплоізоляції, вдосконалюючи свої технології понад 40 років.

В Україні Компанія «CHEMIPLAST» присутня з 1997 року, була однією з перших з впровадження проектів з термомодернізації будівель. З того часу продукція ТМ «CHEMIPLAST» стала відома і отримала визнання за високу якість і довговічність. Матеріали ТМ «CHEMIPLAS» відзначені численними нагородами та дипломами різних будівельних виставок, що проводяться на території України.

З 2011 року почав свою роботу завод в м. Івано-Франківську з виробництва високоякісних сучасних лакофарбових матеріалів торгової марки «CHEMIPLAST» за технологією і рецептурами та під контролем компанії «CHEMIPLAST S.A.» (Швейцарія) — провідного європейського виробника фарб, декоративних штукатурок і систем утеплення будівель з1982 року.

Відомим і визнаним продуктом нашого виробництва є декоративна штукатурка з натурального мармуру RESIMARM. Ця тонкошарова штукатурка ідеально підходить для фасадів будинків і внутрішніх приміщень. Її міцність і природні кольори дозволяють архітекторам і дизайнерам втілювати в життя різноманітні проекти. ТОВ «Хеміпласт» виробляє свою продукцію за швейцарською технологією та гарантує якість і довговічність на тривалі роки.

Пропонуємо споживачам широку гаму сучасних, екологічно безпечних оздоблювальних матеріалів на основі водних дисперсій акрилових полімерів, силіконових і силікатних смол:

  • ґрунтовки;
  • декоративні тонкошарові штукатурки;
  • мозаїчні штукатурки;
  • декоративні покриття;
  • фарби фасадні, інтер'єрні, універсальні;
  • водорозчинні лаки

Наша продукція характеризується високою стійкістю до впливу атмосферних явищ, ультрафіолету, до виникнення цвілі і грибка, водонепроникністю, водовідштовхувальними властивостями, екологічною безпекою. Для виробництва нашої продукції використовується хімічна сировина провідних європейських виробників. Фарбування продукції в обраний замовником колір здійснюється високоякісними барвниками італійського виробництва як промисловим способом так і за допомогою колориметра по колірній палітрі «СHEMIPLAST», NCS, RAL і ін.

Постійно працюємо над випуском нових видів продукції.

Створюємо дистриб'юторську мережу. Запрошуємо до співробітництва.

Відгуки