KUB

KUB - фото
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт10:00 - 20:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

KUB design - Студія авторського дизайну інтер'єрів Ярослава та Вікторії Кубаєвич

МИ готові реалізувати навіть найскладніші проекти і створити авторські, і ексклюзивні дизайн-проекти, враховуючи  не тільки актуальні тренди дизайну інтер'єру,але й ваші смаки та побажання.

В кожному нашому пректі пріорітетним є  функціональність простору, його повсякденна ергономіка згідно ваших щоденних потреб. Важливою відмінністю наших робіт є використання тільки реальних матеріалів і текстур. Зробити по-справжньому красивий і продуманий дизайн інтер'єру можна без необґрунтованих витрат, для цього потрібно вміти знаходити оптимальне рішення на кожному етапі його реалізації.

Багаторічний досвід реалізації абсолютно різних за складністю і стилю інтер'єрів  допоможемо нам вдало спланувати простір вашої квартири, будинку ,кафе чи офісу. Ми ретельно продумаємо розташування кожної деталі в інтер'єрі. Зробимо кілька варіантів планування та зонування функціонального простору. У вашому розпорядженні будуть наші найкращі ідеї, наша допомога в процесі ремонтних робіт, та в виборі матеріалів. Ми за потреби залучимо найкращих і перевірених фахівців, підрядників, постачальників.

Ми дорожимо своїм ім'ям і репутацією, а головний наш пріоритет - ваша  задоволеність кінцевим результатом виконаних робіт.

Телефонуйте та отримуйте розрахунок вартості саме вашого проекту. Обіцяємо приємні ціни))

ПРОПОНУЄМО:

Дизайн-проекти квартир, приватних будинків, кафе, ресторанів, офісів та магазинів будь-яких стилів.

Розробка фірмового стилю для закладів громадського харчування, магазинів, салонів тощо.

Фотореалістична візуалізація.

Пакет необхідних робочих креслень.

Підбір матеріалів та авторський нагляд.

Ремонт під ключ.

Відгуки